2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم؟؟؟ بچم الان خوابه میترسم شوکه شه آروم دستمال مرطوب زو میزارم تو صورتش لباساشم کم کردم ن ...

روصورتش نزار اصلا خوب نیست 

موقع تب صورت و سر و نباید خیس کرد باعث تشنج میشه

بزار رو شکم ک کف پاهاش سریع میاد پائین تبش

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

۳۷.۵ بالاتر رفت و با استامینوفن پایین نیومد ببرش بیمارستان! شیاف اثرش بیشتره اگه داری شیاف بذار!

ا ه شیاف دارم یه ساعت از استامینفنش بگذره براش میزارم تقزیبا دو ساعت رو حدود 37.3 مونده

خوابه یا بیداره؟ اگه بیداره با اب ولرم پاشویه کن اگرم خوابه یه دستمال خیس بذار رو پیشونی و شکمش

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
خوابه یا بیداره؟ اگه بیداره با اب ولرم پاشویه کن اگرم خوابه یه دستمال خیس بذار رو پیشونی و شکمش

خوابه همین کار رو کردم 

میگم یعنی عفونت داره که تب کرده اخه چرا یهویی!!!!!

دختر من خداروشکر بهتر شده داره سر و صدا میکنه ولی خوصداش گرفته بازم میخونه😁😁😁😁 ان شالله به زودی ...

عه چه جالب دختر منم همین الان تبش اومد رو36.1 😊 یعنی بخوابم یه ساعت دیگه بیدار شم چک کنم؟ گیج خوابم

قطعا یه جاییش عفونت کرده که تب داره! یا مال دندونشه یا میخواد سرما بخوره یا اگه دختره عفونت ادراری! فردا حتما ببرش متخصص اطفال اگه نیاز بود آنتی بیوتیک بده!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞