2777
2789
عنوان

من همسر يه راننده ماشين سنگينم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 54 پست

عزیزم خداپشت وپناهشون باشه.

چرااین موقع شب میرن؟صبح زودنمیشه راه افتاد؟

کی برمیگردن؟بار چی میبرن؟

ببخشیدخیلی سوال پرسیدم

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

شغل همسرتون سخته میدونم ولی همه ی مردا الان دارن از اب و اتیش نون درمیارن من همسرم 3جا کار میکنه واقعا سخته

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر شغلی عزیزم یه سری سختیا رو داره. همسر من هفته ای 2 بار باید بره تهران برا جلسه. صبح میره شب برمیگ ...

سلامت باشن انشالله

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه
شغل همسرتون سخته میدونم ولی همه ی مردا الان دارن از اب و اتیش نون درمیارن من همسرم 3جا کار میکنه واق ...

خيلي سخته بخدا

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه
عزیزم ان شاالله که هیچ وقت اتفاق بدی رخ نده احتمال حادثه واتفاق بد تواکثرشغلاهس.باتوجه به سختی شغل ر ...

بد نيس الحمدلله ولي به سختيش نميارزه

عزیزم..درکت میکنم خیلی سخخخته...خدا پشتو پناهشون باشه همیشه

زنده باشي لطف داري

من هميشه تو جاده ها كه ميريم براشون دعا ميكنم، واقعا دمشون گرم، نون حلال درميارن،، و كلي سختي و خطر، ...

ممنون لطف داريد

عزیزم خداپشت وپناهشون باشه. چرااین موقع شب میرن؟صبح زودنمیشه راه افتاد؟ کی برمیگردن؟بار چی میبرن؟ ...

سواريكش هستن 

الان خلوته يه تيكه راه ميره طفلك 

هفته اي چهارروز نيستن 

ميرن بندر عباس

من هم دختر یه کامیون دار هستم که واقعا شغل سختیه  واینکه خانومایی‌ که گفتن پولش خوبه نه جانم نس ...

خوشحالم كه دركم ميكني حاضرم نُون كارمندي بخورم ولي أشك پسرمو موقع خداحافظي با باباش نبينم

خوشحالم كه دركم ميكني حاضرم نُون كارمندي بخورم ولي أشك پسرمو موقع خداحافظي با باباش نبينم

خواهرم من بوده بابام ۱هفته ندیدم و بیشتر.. ..ازبچگی ....وقتی میخواد بره با صلوات راهیش میکنیم...شب بیداری سخته خیییلی...

...
خواهرم من بوده بابام ۱هفته ندیدم و بیشتر.. ..ازبچگی ....وقتی میخواد بره با صلوات راهیش میکنیم...شب ب ...

الهي كه سايشون مستدام

منم پدر شوهرم رانندس اونم سرشب راهیش کردیم رفت اصفهان چند روز اعتصاب بود پول تو جیبش نبود واقعا سختش بود

هروقت میره میاد شوهرم ماشینشو سرویس میکنه میشوره تمیز میکنه راهیش میکنه بعضی وقتام باهاش میره که من میخوام دق کنم

واقعا سخته خدا نگهدار همشون باشه 

با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو  " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"