2777
2789

شبتون بخیر من جمعه برا پسرم یه سویشرت خریدم ۸۰ تومن شنبه صبح پوشید رفت مدرسه ظهر که رفتم دنبالش دو تا همکلاسی پشت سریش با ماژیک کل لباسش رو نقطه زده بودن من خیلی ناراحت شدم اخه رنگشم قرمزه رفتم به مدیرشون گفتم تو این شرایط بد اقتصادی من به زور این لباس رو خریدم بچه ام یه روز تنش نبوده مدیر گفت رسیدگی میکنم تو برو فرداش والدین دو تا دانش اموز رو خواسته بودن مدرسه لباس پسرم رو بهشون نشون دادن حالا مادر یکی از بچه ها دوستمه دو روز بعد منو دید و معدرت خواهی و گفت خسارتش رو نفری ۴۰ تومن میدیم حالا مادرم میگه این میشه تاوان نگیر خودم هم روم نمیشه خسارتش رو بگیرم ولی شوهرم میگه من دیگه براش سویشرت نمیخرم برو پولو بگیر حالا موندم چه کنم شما بودید چکار میکردید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز اون مادری که دوستمه اومده میگه بیا این چهل تومن رو بگیر خودت یه پولی بزار روش برو برا پسرت کاپشن بخر خیلی ناراحت شدم گفتم پسرم دوتا کاپشن داره ولی برا این فصل براش سویشرت خریدم 

خودشون باید بخرن بیارن، ولی شما هم پولش بگیر تا درس عبرتی باشه واسه پسراشون، و حتی پسر خودت که کار ا ...

بیچاره هرچی پسرم بهشون گفته نکنید گوش نکردن معلمشون سختگیره نمیزاره زیاد حرف بزنن

بیچاره هرچی پسرم بهشون گفته نکنید گوش نکردن معلمشون سختگیره نمیزاره زیاد حرف بزنن

امان از این وروجک های شیطون، عزیزم اگر بچه من اینکار و کرده بود من از دادن خسارت ناراحت نمیشدم، از دست بچه ام ناراحت میشدم ولی از اون طرف نه، و خیلی بهتر مدیر مدرسه پول بگیر بده به شما، به مدیر بگو این زحمت گردن بگیره

من انقدر از حقم گذشتم و همیشه چوبشو خودم خوردم تو شرایط بدی بودم دختر خالم ازم تمام پولمو کرفت رفت واسه خودش عطر خرید  منم واسه شهریه دانشگام مجبور شدم قرض کنم خیلی شرایط سختی بود به خودم کلی سختی میدادم ولی روم نمیشد بگم نه. الان میگم چقدر خر بودم