2777
2789

سلام عزیزان الان از پیش دکتر معازه ای میام اصلا راضی نمیشه به سزارین منم اعصابم داغونه الان اگه قبول نکنه آواره میشم پیش کی برم برای سزارین بیمارستان نیکان تو رو خدا اگه کسی هست مثل من راهنماییم کنه😔😔😔

دکتر فاطمه ارشادی فک کنم عمل میکنه اگه میخوای تو اینترنت سرچ کن تو مجیدیه و مسعودیه مطبشه من بچه اولم اون عمل کرده ولی بیمارستان سوم شعبان بودم الان بچه دوم رو باردارم نمیدونم کجا برم سوم شعبان و مردم رو دوست ندارم نیکان چقدر میگیره با بیمه ؟

خدایا دوستت دارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دکترم دکتر فرحناز عسگری بود با اینکه زایمان دومم بود و اولی رو طبیعی آورده بودم  راضی شده بود  به سزارین اما موقع زایمان سفر بود تا رسیدم بیمارستان و نامه شو دادم که سزارینم بکنن ماما گفت چون اولی طبیعی بوده فکر سزارینو از سرت بیرون کن. البته خدا رو شکر زایمانم سریع و راحت انجام شد اما خیلی ترسیده بود... یعنی خود بیمارستانم یکم سخت می گیره اگه ببینن می تونی طبیعی بیاری

خب برو بیمارستان ابن سینا اونجا انجام میده اختیاری از الان برو پرونده تشکیل بده

مسیرم به نیکان نزدیکه خدا نگذره از دکترم منو تو این هفته اسیر کرد کدوم دکتری منو آخه قبول میکنخ تو ۳۳ هفته😔😔😔

مسیرم به نیکان نزدیکه خدا نگذره از دکترم منو تو این هفته اسیر کرد کدوم دکتری منو آخه قبول میکنخ تو ۳ ...

الهییییی خب بااش حرف بزن چقدر نفهمه دکترت خب بگو خصوصی میام که اختیاری باشم دیگه 

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
مسیرم به نیکان نزدیکه خدا نگذره از دکترم منو تو این هفته اسیر کرد کدوم دکتری منو آخه قبول میکنخ تو ۳ ...

حتما می خوای زودتر از موعد زایمان کنی که دکترت قبول نمی کنه ؛ دکترای بیمارستان نیکان بسیار متعدن و فکر نکنم زورکی کسی رو طبیعی بزایونن