2777
2789

تره راست میگه بیاین منم دلگرم شم

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا کسی نیس؟؟؟؟

الان اگه تاپیک مادرشوهر بود غلغله بود

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
شما هم آیوای شدی عزیزم؟ 

نه میخوام انجام بدم.

شما از زمانی که رفتی دکتر تا ای یو ای شی چقدر طول کشید؟؟؟

پریودی به شدت نامنظم فقط با امپول و قرص پریود میشد شوهرش هم واریکوسل دو طرفه و کم‌تحرکی اسپرم 

ای جانم چ خوب، منم تنبلی خفیف دارم شوهرم هم کم تحرکی داره، خیلی خیلی امیدوارماااااا،تا سی مهر باید صبر کنم ولی 

خدایا معجزه کن برام 😔
سه ماه تقریبا 

وای چه زیاااد

مشکل شما چیه عزیزم؟ 

شوهرم کم تحرکی داره

واریکوسل هم عمل کرده