2777
2789
عنوان

عاشقمه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 25 پست
عاشقمه از عشقش مطمینم ولی میترسم که تو ازدواجم موفق نشم

بهم ثابت شده مرد که واقعا عاشق باسه زندگی خوب پیش میره.

زنان تشنه محبت واقعی هستن. شما هم شیفتش میشید.

باز خودتون میدونید

وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣    وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉     وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎         قد اینجانب:۱۶۷   من میتونم🤞👍👌💪💪     دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯‍       یه مامان موفق💗🙋‍💗    اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞

دوست عزیز

شما باید در سلامت کامل عقلانی تصمیم بگیرید.

برای فرار از شرایط باید تن به ازدواج ندین.

عاقلانه تصمیم بگیر و به مشاور مراجعه کن.

خوشبخت باشید.

من چند روز پیش دلی را شکسته ام*من را*به رسمیت بشناسید سنگ ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه از ته دل دوستت داره باهاش ازدواج کن شما هم کم کم عاشقش میشی اما اگه دلت جای گیره نمیدم 😉

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
از بچگی همینطورین هنو تک دخترم و ی داداش کوچیک دارم خودشونم فرهنگین ولی اختلاف دارن پدرم کلا محبت ...

خانواده منم همینن از وقتی ازدواج کردم باهام بهتر شدن ولی میمیرم برای دوران مجردیم تازه شوهرمو دوست داشتم و به اینجا رسیدم 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
خانواده منم همینن از وقتی ازدواج کردم باهام بهتر شدن ولی میمیرم برای دوران مجردیم تازه شوهرمو دوست د ...

منم االانو دوس دارم و از ازدواج میترسم

ولی واقعا تحمل کردن سخته

ن دلم جای دیگه نیست

پس ازدواج کن اونم ک دوستت داره از گیرهای خانوادتم راحت میشی فقط اگه واقعا پسر خوبیه ازدواج کن

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
بهم ثابت شده مرد که واقعا عاشق باسه زندگی خوب پیش میره. زنان تشنه محبت واقعی هستن. شما هم شیفتش میش ...

افریننننننننننننننننننن. همه ک از اول عاشق شوهرشون نبودن و ازدواج کردن اول تحقیق کن بعد ازدواج کمکم عاشقش میشی . من یکی از از اول عمرم ندونستم عشق چیه ازدواجم کردم بعدا تو دلم نشست هرچند الانم زندگیم خوب نیست نه به خاطر اینکه ازاول عاشقش نبودم نه