2777
2789

۹روزه انتقال جنین دادم تا امروز بی خیال وخوب بودم ازصبح استرس دارم الانم حوصلم شدیدسررفته وسرم دردمیکنه بیاین باهم حرف بزنین اونایی که مثبت شدین حالتون چطوربوده

خدایاشکرت 

ان شالله مثبت بشه...پروسه دردناکیه؟

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشاالله مثبت بشه ، کجا انجام دادی؟ دفعه چندمته ؟مشکلت چیه ؟ پیش کدوم دکتر؟ فکر میکنی دکترت خوبه ؟ من برا بار چهارم میخوام اقدام کنم واسه اون پرسیدم ، شاید نرم پیش دکتر قبلیم اگه میتونی بهم جواب بدی ممنون میشم 😊

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
ممنون  از لحاظ روحی وجسمی همه درد ناکه

ان شالله نتیجه بخشه سعی کن آروم باشی ریلکس باش..یجا خوندم گرم نگه داشتن پاها و مدام دراز کشیدن و خوردن سبزیجات در شب خیلی رو نتیجه انتقال موثره

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
عزیزم انشاالله مثبت بشه ، کجا انجام دادی؟ دفعه چندمته ؟مشکلت چیه ؟ پیش کدوم دکتر؟ فکر میکنی دکترت خو ...

من مرکز فاطمه زهرا بابل انجام دادم

دفعه اولمه 

دلیلش مشخص نیس

اره خوبه بیشتربامشاور درارتباطیم تا دکتر دکترفقط موقع سونو وعمل میبینیم 

خدایاشکرت 
چرا نگرفته برات😔

نگدان نباش بدن با بدن فرق میکنه مشکلاتم فرق داره ، انشاالله از میدی مثبت میشه نه ماه بدم سر و مورو گنده میاد بغلت ، من pso تخمدان پلی کیستیک و تنبلی دارم ، کرجم، دکترمم فلوشیپه اخرین بار گفت نمیدونم چرا برات نمیگیره 😞 همه ازمایشام دادم واسه اون پرسیدم گفتم شاید از مرکز و دکترم باشه ، نگران نباش دلت و بسپار به خدا بهترین پناهه. 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤