2777
2789
عنوان

اسم انتخابی نی نی +عکس سیسمونی

2206 بازدید | 212 پست

سلام دوستان من هفته ۲۰ ام. نی نی دخمله. در حال انتخاب اسمیم. شما چه اسمی برا نی نی هاتون انتخاب کردید؟؟؟؟عکس سیسمونی و خریداتونو بزارید😊

اگه نگرانی چرا دعا نمیکنی اگه دعا میکنی چرا نگرانی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته21 هستم اسم پسرم ومهدیار انتخاب کردیم،وسایل سیسمونی هم اکثر خریداشو تقریبا کردم منتها به علت کمبود جا همه رو جا دادم تو کمد دیواری اصلا نمیشه درآورد عکس انداخت

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️
سلام منم هفته دوازدهمم ديروز راتم تعيين جنسيت و گفتن دختره ممكنه اشتباه باشه  كلي لباس پسرونه ...

دوازده ک زوده

من هفته ۱۷ رفتم😊

بعدشم چرا زود لباس پسرونه خریدی؟

تـو را چون جانِ خود میدانمت♥️🫀
سلام منم هفته دوازدهمم ديروز راتم تعيين جنسيت و گفتن دختره ممكنه اشتباه باشه  كلي لباس پسرونه ...

چرا انقدر عجله کردی برای خرید؟؟من هفته 12 دکترم حدس زد پسر باشه هفته 18هم با قطعیت گفت

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️

مانلی هم خوبه

ایوانکا دختر ترامپ تو خاطراتش از سفر به عربستان گفته سعودیا با یک خنده من، حاضر به هر کاری بودند                         خاطرات موگیرینی از دیدار با نمایندگان مجلس ما منتشر نشه صلوات

وای چرا اتقد زود؟؟؟؟؟؟من ۱۲ گفت احتمالا دختره ۱۸ قطعی گفت دختره

اگه نگرانی چرا دعا نمیکنی اگه دعا میکنی چرا نگرانی