2777
2789
عنوان

بغلی شدن بچه یکساله

1994 بازدید | 12 پست

خانمامن مشکلموبه کلینیک پرسیدم ولی جواب ندادن،دخترم هفته دیگه یکسالش میشه ،نزدیک سه ماه هست ب شدت بغلی شده،همش پاهامومیگیره ک بعلش کنم اگه یکم دیرتربلندش کنم گریه میکنه ویجوری اشک میریزه که دلم کباب میشه هرچی میبرمش بااسباب بازی سرگرمش کنم یکم بازی میکنه ولی بازیادش نمیره دوست داره بغلم باشه ومن کاراموهمونجورانجام بدم،خیلی خسته شدم واقعادسگه نمیکشم،البته لثه هاش ورم کرده ولی نمیددنم چرادرنمیاددندوناش،اگه برخاطردندوناشه میترسم دسگه عادت کنه بغلی شه هرچندم شده لطفاکمکم کنیدوراهکاراتون روبدید

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...

دختر منم بغلی شد.حتی الان ک دوسال و نیمش هست تا از ماشین پیاده میشه یه قدمم راه نمیره میگه فقط بغل.کمرم معیوب شده.کاش از اول عادتش نمیدادم.الان کمرم شده مثه پیرزنا

😍دختر چشــم رنگی مامانی ، برا اومدنت لحظه شماری میکنیم عشــق دلم😍

نزار عادت کنه من از اول دخترم و به بغل عادت ندادم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا  عزیزم الان همه روانشنا و کانالا و سایتای تربیتی میگن که بچه رو تا میتونید بغل کنید

بغلی شدن معنی نداره. وبچه تا دو سالگی اظطراب جدایی از مادر داره و همش به مادرش میچسبه و یه چیز طبیعیه و باید دوره اش طی بشه

به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎
نزار عادت کنه من از اول دخترم و به بغل عادت ندادم.

خب چیکارکنم وقتی شدیداگریه میکنه واشک میریزه وفقط بابلندکردن اروم میشه؟؟

خب چیکارکنم وقتی شدیداگریه میکنه واشک میریزه وفقط بابلندکردن اروم میشه؟؟

سرشو گرم کن زود بزار یادش بره اینجوری خیلی سختت میشه.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

والا  عزیزم الان همه روانشنا و کانالا و سایتای تربیتی میگن که بچه رو تا میتونید بغل کنید بغلی ...

خداکنه تااونموقع خوب بشه فقط امیدوارم بگذره

سلام عزیزم

طبیعیه نگران نباش هرچند خیلی سخته و دست و پاگیر ولی این نشون میده بچه ت داره ب طور طبیعی رشدشو طی میکنه.منم همین مشکلو باپسرم داشتم ولی ب مشاور ک گفتم گفت من چیز غیرعادی نمیبینم همه ی بچه ها توی ی سنی اینجوری میشن و شدت پیدامیکنه وتا۳سالگی احتمال داره اینجوری باشه

گفت خداروشکر کن ک بچه ت میشناسه تورو.اگه خدایی نکرده اوتیسم داشت ک حتی تو و باباشو نمیشناخت میخواستی چیکار کنی؟

بچه از بدو تولد پدرو مادرشو دیده و اونا بودن ک نیازاشو برطرف کردن پس طبیعیه ک بهشون وابسته باشه

گلاب ب روت من دستشویی هم ک میرم پسرم پشت در ضجه میزنه تامن بیام یعنی کلیه درد گرفتم از دستش ازبس دیر میرم دستشویی

وقتی ازت میخواد بغلش کنی حتما این کارو بکن اما چندلحظه بعدبذارش زمین توی همون آشپزخونه ای جایی ک هستی بذار کنارخودت باشه اینجوری احساس امنیت میکنه من از وسایل بیخطر آشپزخونه مث کفگیر و ملاقه های رنگی و آبکش و ...میدم دستش سرگرم میشه

بعضی وقتام بغل نمیخواد فقط توجه میخواد منم همزمان ک دارم کارامو انجام میدم باهاش حرف میزنم و اونم جوابمو میده مثلا

سلام عزیزم طبیعیه نگران نباش هرچند خیلی سخته و دست و پاگیر ولی این نشون میده بچه ت داره ب طور طبیعی ...

مرسی عزیزم که باحوصله جوابم دادی پس همینجورادامه میدم چاره دیگه ای ندارم😄

اصلا بغلی شدن معنی و مفهومی نداره هر بچه ای دوست داره در کنار اون قلبی که باهاش رشد کرده تکیه بگیره و اروم بشه این وظیفه یک مادر هستش که ارامشو به بچش بده کارهاتو انجام نده خیلی تو کار خونه خودتو اذیت نکن وظیفه اصلیت مادر بودن یه کمی بهش ارامش بده در مواقعی که نیاز بهت داره قدر این روزها رو بدون چون دیگه وقتی بزرگ شد دیگه بغلتو نمی خواهد هم اکنون تو رو میخواهد بس سعی کن بیشتر در اختیارش باشی وقتی خوابید کارهاتو انجام بده 

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
مرسی عزیزم که باحوصله جوابم دادی پس همینجورادامه میدم چاره دیگه ای ندارم😄

خواهش میکنم عزیزم

کاملا درکت میکنم آخه !

من تا ب مشاور زنگ نزدم آروم نگرفتم از بس پسرم اذیتم میکرد

سلام عزیزم طبیعیه نگران نباش هرچند خیلی سخته و دست و پاگیر ولی این نشون میده بچه ت داره ب طور طبیعی ...

ممنون عزیزم. پسر من الان 14 ماهشه، چن روزیه که همش میاد بهم میچسبه میگه بغلم کن، کلافه شده بودم حرفاتون یکم آرومم کرد.