2777
2789
فعلا مشکوکم چهار پنج‌روز‌دیگه مشخص میشه

تنگی نفس و تپش قلب تو بارداریا هست ولی نه اولش معلمولا از سه چهار ماهگی به بعد یکم دچارش میشی و‌ماه اخر هم بیشتر دیگه

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند هفته اول که نمیدونستم باردارم فراری شده بودم از شوهرم 

اما از وقتی فهمیدیم بارادرم , دیگه خود شوهرم متوجه شد که قضیه چیه , میگه کی  فاز لودینگ نی نی تموم میشه😁

خدایا شکرت که انقدر مهربونی 😍
پس از نظر پزشکی مشکلی نداری منم تا چند ماه اول بارداری اینجوری بود دیگه از ماه ۵ بهتر شدم.

نه دکتر گفت همه چی خوبه ولی من این حالتو دوست ندارم ،حتی بعضی اوقات دوست ندارم پیش همسرم بخوابم

پس چرا من اینجوری نشدم🤔🙄😳

عزیزم بدن با بدن فرق داره یکی ویار ترشی داره یکی ویار شیرینی یکی هم مث ما از رابطه اینا بدش میاد یکی برعکس رابطش بیشتر هم میشه طبعش گرمتر میشه

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست...
عزیزم بدن با بدن فرق داره یکی ویار ترشی داره یکی ویار شیرینی یکی هم مث ما از رابطه اینا بدش میاد یکی ...

اره من گرمتر شدم 

ینی این بچه کل سیستم بدن مادرو از هم میپوکونه🤕🤕🤕

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
تو هفته چهاردهم بعد از نزدیکی خونریزی شدید داشتم دکتر گفت فعلا استراحت مطلق تا کاملا خونریزی قطع بشه ...

بالاخره می ترسن ب بچه آسیب برسه،همسر منم همینطوریه و من براش توضیح دادم کلا سیستم بدنم تغییر کرده

اون نداره یعنی از اولشم زیاد گرم نبود من خودم ی طوریم

عه خب پس زیاد عذاب وجدان نگیر 

کلا بغلش اینا هم نمیتونی بری یا فقط رابطه جنسی?

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍