2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینطور شدم حتی الان که تو دوران شیر دهی هستم هنوز حسی ندارم اما جلوی شوهرم مثل قبل خودمو گرم نشون میدم آخه وقتی میفهمه بی میلم میره تو خودش برا همین ناراحتش نمیکنم میگن بعد شیردهی خوب میشی

همسرم دنیامه❤دخترم فردامه❤

منم. ولی اصلا بروز نمیدادم تا اول ماه ۹ رابطه داشتیم. 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بله منم همین طور البته شوهرمم مثه خودم شده بود  یکسال عاشقانه و خواهر برادرانه در کناره هم زندگی کردیم خیلی هم دو تامون راضی بودیم😁😁😁 . 

طبیعیه بعد از زایمان با تکرار رابطه درست میشه 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
منم الان اینجوریم. اصلا میل به رابطه ندارم . همسرم بنده خدا درک میکنه ولی خب گناه هم دارن دیگه ولی چ ...

حالا خدارو شکر همسرم زیاد گرم نیست ولی خب بالاخره آدم می ترسه از این دورو زمونه