2777
2789

سلام 

دوستان

اتفاقا چند روز پیشم اومدم اینجا و تاپیک گذاشتم که استرس دارم چون این ماه روش جلوگیری نداشتم ولی تو رابط هام عذر میخام منی داخل نشده و ترسم از پیش آب بود و ازروش اورژانسی هم استفاده کردم در دو موردش 

بی بی چک هم منفی 

۱۵ هم باید پریود میشدم امروز ۱۷ امه یه قطره خون اومد الان 😄

ولی فقط ی قطره !

نمیدونم قراره ادامه داشته باشه بشه پریود

یا میتونه مربوط ب خونریزی لانه گزینی باشه؟

میتونین در مورد خونریزی لانه گزینی برام بگین ؟

من تو بارداری اولم نداشتم 

خیلی خیلی ببخشید متنم طولانیه 

منتطر جواب هاتونم 😍😍😘😘😘

عزیزم منم نداشتم خونریزیشو ولی یه ازمایش خون ساده بده خیالت رو راحت کن اصلا بی بی چک دقیق نیس من 15 روز ماه رمضون باردار بودم ولی بی بی چک نشون نداد عوضش دوهفته عقب انداخته بودم وهی مثبت نشون میداد داشتم سکته میکردم دیگه رفتم ازمایش خون دادم دیدم منفیه

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه با پیش اب راه هم باردار میشه آدم؟جل الخالق به حق چیزای نشنیده. من که لک لانه گزینی نداشتم.شمام ...

ولا چه میدونم استرس الکی بخدا 

من بچم دو سالشع فعلا نمیخوام باردار بشم 

جوگیر شدم گفتم یه ماه قرص نخورم برا بدنم ضرر داره حالا همش استرس این ماه ک پریود میشم نمیشم 

عزیزم منم نداشتم خونریزیشو ولی یه ازمایش خون ساده بده خیالت رو راحت کن اصلا بی بی چک دقیق نیس من 15 ...

اتفافا با ی ماما صحبت کردم گفت بی بی چکای الان همه دقیقن وقتی نشون نداد آزمایشم نشون نمیده ولی بی بی برا وقتی نشون میده پریود عقب بیوفته و اول صبحم دقیقه و البت خطا هم دارن مثله مورد شما 

احتمال زیاد شما باردار نیستید چون لک لانه گزینی انقدر زود اتفاق نمی افته

فعلا چیزی حس نمیکنم ی قطره بود اومد و دل منو شاد کرد و رفت 😂😂ولی دلم درد میکنه امیدوارم صبح دیگ وضعیت قرمز باشه 

ولا چه میدونم استرس الکی بخدا  من بچم دو سالشع فعلا نمیخوام باردار بشم  جوگیر شدم گفتم ی ...

خب خودتون میگین که استرس داشتین.استرس پری رو عقب میندازه و نامرتب میکنه.وگرنه محاله باردار بشی با اینا

خدا جون میدونم مراقب همه نی نی ها و بنده هات هستی ممنون  
اتفافا با ی ماما صحبت کردم گفت بی بی چکای الان همه دقیقن وقتی نشون نداد آزمایشم نشون نمیده ولی بی بی ...

آره ولی این دوبار آخر من تجربه ای بود که داشتم عزیزم

خود استرس شما باعث میشه پریودت عقب بیفته

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت