2777
2789
درست بوده برات عزیزم؟؟

صد در صد درسته البته به شرطی پریودیت منظم باشه چون طول دوره پریودیو باید دقیق بزنی مثلا اگه ۳۰ روز یباری ولی الان سه ماه هست که شدی ۲۸ روز یبار باید ۲۸ بزنی خودش برات توضیح داده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقدام نیستم تازه میخام ماه بعد اقدام کنم

میتونی از روز ۵پری دمای بدنتو بگیری...روز تخمک گزاری دما افت و روز بعدش افزایش ...ترشحات دهانه رحم زیاد میشه نزدیکای تخمگذاری اگر ترشحات حالت پنیری بگیره گذشته از زمانش درد خفیف هم ممکنه باشه...باید ببینی کدوم علائم رو داری

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕
خب همون باراول اگرباردارشدم چی؟؟

متوجه نشدم یعنی اگر تو اقدام اولت باردار شدی؟ تا سه هفته اول ک متوجه نمیشی بارداری یا نه. باردار هم باشی نزدیکی ضرر نداره

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر