2821
2789
عنوان

خیلی شوکه شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 64 پست
الان که اوایل زندگیتون از این ماجراها زیاد خواهید داشت بچه ای مگه که تنها نمی خوابی؟!

هیچکس بجز شما توجه نکرد که من تازه اول راهم.همه توقع دارن مثل یه زن پخته رفتار کنم.من فقط راهنمایی خواستم اما حالم بدتر شد اینجا 

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
با مادرتون نباید بد حرف میزدید...شوهرتون تقصیری نداره واقعا ..مقصر شمایید

من دنبال مقصر نیستم.هرکی مقصر باشه بازم توقع چنین کاری رو نباید داشت

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنده خدا مامانت حتما خدا تومن بهت جاهاز داده حالا درسته که ۶تومن واستون مهم بوده ولی دیگه نباید با ...

چقدر شما بی شخصیت و خاله زنکی.علم غیب داری مگه؟واقعا متاسفم

من دنبال مقصر نیستم.هرکی مقصر باشه بازم توقع چنین کاری رو نباید داشت

نه زندگی اینطور نیست خیلی جدی تر از این حرفاست که بخوای کار اشتباهی کنی و بگی چراا رفتار دیگران با من بد شد آخه من اول راهم....هر رابطه ای نیاز به رسیدگی داره از اون ابتداا اگه با پختگی و عقل نری جلو ..همون اوایل رابطه ممکنه خودت به دست خودت خراب کنی همه چیزو ...

به نظرت لوس کردم؟!!!!این لوس بازی بود؟؟؟؟ 

اره چون همسرت این وسط هیچ کاره بود اخم و تخم کردی بهش و لوس بازیه از نظرم وقتی با مادرت بحثت شده سر همسرت تندی میکنی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

دوستان من اینجا حرفمو زدم که راهنمایی کنید و از تجربتون استفاده کنم اما نمیفهمم با بی احترامی و شکستن دل من چی نصیبتون میشه.ممنونم از همه ی اونایی که خواهرانه کمکم کردن

دوستان من اینجا حرفمو زدم که راهنمایی کنید و از تجربتون استفاده کنم اما نمیفهمم با بی احترامی و شکست ...

شما دنبال راهنمایی نیستی دنبال تایید هستی که متاسفانه داری میبینی همه دارن میگن اشتباه کردی واسه همینم هشتش که عصبانی شدی

شما دنبال راهنمایی نیستی دنبال تایید هستی که متاسفانه داری میبینی همه دارن میگن اشتباه کردی واسه همی ...

من عصبانی ‌‌شدم؟؟من الان حالم بده تو اوج ناراحتیم چنین کامنتی برام گذاشتی که مادرم کلی بهم جهاز داده و من دختر بدیم(با علم غیبتون) و مادرم منو درست تربیت نکرده.من چه بی تربیتی کردم؟!قضاوتاتون همیشه عجولانست

من عصبانی ‌‌شدم؟؟من الان حالم بده تو اوج ناراحتیم چنین کامنتی برام گذاشتی که مادرم کلی بهم جهاز ...

اینکه با مادرت بحث کنی سر پول طوری که اون زنگ بزنه به همسرت 

اینوه الان همچین برخوردی بکنی با همسرت وقتی اومده ببینه مشلکت چیه واقعا به نظر خودت خیلی با ادبانه ست؟

اینکه با مادرت بحث کنی سر پول طوری که اون زنگ بزنه به همسرت  اینوه الان همچین برخوردی بکنی با ...

میگم زود قضاوت میکنید برای همینه.مادرم از همسرم این پولو گرفته بعد به من میگه نمیدم پولو.نه اینکه صرفا الان نداره بده.میگه کلا نمیدم خرجت کردم تا الان این به اون در!منم باهاش بحث کردم بی احترامی نکردم.گفتم که پول من نیست پول شوهرمه من نمیتونم چنین چیزی ازش بخوام.مادرمم کلا عصبیه سریع زنگ زده به شوهرم که دست پیش بگیره بگه مشکل از منه!درک این موضوع خیلی سخته چون هیچکس از جزئیات اخلاق من و مادرم خبر نداره.بعدشم اون لحظه که همسرم از من توضیح خواست من اصلا قدرت حرف زدن نداشتم.خودشم فهمید حالم بده.بهش با لحن بد که نگفتم بیخیال شو.جوری گفتم که اون لحظه تو اون حالت ازم توضیح نخواد.برعکس این قضیه بارها اتفاق افتاده منم باید جامو جدا میکردم؟؟؟ رفتار اون بچگانه بود يا من؟ 

هیچکس بجز شما توجه نکرد که من تازه اول راهم.همه توقع دارن مثل یه زن پخته رفتار کنم.من فقط راهنمایی خ ...

ببین گلم 

اول زندگی خیلی پیش میاد از این جر و بحثا. حتی تا سه چهار سال. خیلیاش هم سر چیزای الکیه

کم کم از همین ماجراها یاد میگیری که چطور تو موقعیت های مختلف رفتار کنی

حالا هم چیزی نشده، نگران نباش. محکم تر باش 

اینجا رو هم زیاد جدی نگیر. همه برای همدیگه می برن و میدوزن و نصیحت می کنن ولی زندگیای خودشون پر از اشکال و ایراده

چه خبرتونه؟ چه خبرررتوونه؟    
چرا عزیزم،از همون اول اینجوری بود؟

تا تقی به توقی میخوره و بحثی پیش میاد متکا و پتوش رو برمیداره میره تو اون یکی اتاق میخوابه

کلا شخصیت قهر قهروی داره، خسته ام کرده به خدا، آدمی نیست که باهاش خوشحال باشم، زندگی من نیاز به یه فکر اساسی داره، قهر کردن و حرف نزدنش یکی از مشکلاتشه!!!

تایپیک آخرم رو بخون میبینی که با کی دارم سر میکنم!!!

مرا هزار امید است و هر هزار تویی... سپردمش به خودت... لطفا معجزه ات رو نشونم بده... من منتظرم خدای مهربونم ...