2821
2789
عنوان

خیلی شوکه شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 64 پست
عووو فکر کردی مردها حوصله دارن همش ناز بکشن.بمیرمم چقدرم زیر پتو منتظر یه دست گرم و نرم بودی ولی نیو ...

😂😂😂😂😂😂

مرا هزار امید است و هر هزار تویی... سپردمش به خودت... لطفا معجزه ات رو نشونم بده... من منتظرم خدای مهربونم ...
عووو فکر کردی مردها حوصله دارن همش ناز بکشن.بمیرمم چقدرم زیر پتو منتظر یه دست گرم و نرم بودی ولی نیو ...

هم کامنتت هم امضات 😅😅😅

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی جالبه😐اینکه مامانت زنگ زده به شوهرت چقولی دخترشو به داماد بکنه

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
هم کامنتت هم امضات 😅😅😅

👌👌👌

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

بنده خدا مامانت حتما خدا تومن بهت جاهاز داده

حالا درسته که ۶تومن واستون مهم بوده ولی دیگه نباید با مادرت اونطور صحبت میکردی

و باز کار مامانت خیلی عجیب بوده.چندین سال نتونسته دخترشو درست تربیت کنه حالا انتظار داره شوهره چند وقته چیکار کنه بنده خدا

استارتر ما هم زمان عقد خونمون آماده بود ولی اصلا نرفتم یه مدت بمونم اونجا

کار مادرتون خیلی اشتباه بوده شکایت دختر رو نباید پیش داماد کرد اون هم توی عقد!

در ضمن این چه وقته ناز کردن بود! باید جریان رو توضیح میدادی اگه هم ناراحت بودی که از دست مادرت ناراحت بودی چه ربطی به همسرت داشت

چنان در مخمل سبز نگاهت نرم پیچیدم 💝که تا صبح قیامت از جنونت برنمی خیزم🍃نان  
خب لوس نمیکردی خودتو دیگه !

به نظرت لوس کردم؟!!!!این لوس بازی بود؟؟؟؟ 

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
مامان خودت یا مامان همسرت بودن؟؟

خودم

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
🙄🙄چقدر بچگانه؟!چندسالته استارتر

بچگانه؟!!!یعنی بد بودن حالمو باید بریزم تو خودم همسرم نفهمه که بزرگ باشم؟ 

مگه مقصر شوهرت بوده که به اون گفتی بی خیال شو

الان با یه بیخیال شو مگه خنجر زدم به قلبش؟؟چرا انقدر قضاوتاتون بی رحمانست

وقتی بی اعتناش کردی بیاد منتتم بکشه والله تو دیگه کی هستی

عجب!!!راس میگی یادم رفت باید تشت شیر ببرم پاهاشو ماساژ بدم که بهم توجه کنه

بچگانه؟!!!یعنی بد بودن حالمو باید بریزم تو خودم همسرم نفهمه که بزرگ باشم؟ 

خوب نریز توخودت وقتی همسرت اومد جلو درددل میکردی مثلا که چی هندفری گذاشتی رفتی زیر پتو؟؟؟؟؟؟

برو پیشش مثل پیشی حرف بزن بگو چرا به حرفم گوش نمیدی.   من هر وقت همسرم ازم دور شه خودم میرم سمتش.اخرشم با شوخی و قلقلک به خوبی و خوشی فیصله پیدا میکنه.

نذار فاصلتون زیاد شه .خدایی نکرده سردی بینتون به وجود نیاد‌.مامانتم کار اشتباهی کرده زنگ زده دومادش همچین حرفی زده.  

خدایا خیلی خسته ام.کاش درکم کنی  
الان با یه بیخیال شو مگه خنجر زدم به قلبش؟؟چرا انقدر قضاوتاتون بی رحمانست

کاش اختلاف خانوادگی با مادرتو به زندگی نکشونی .

من جای شما بودم یجوری با مادرم کنار می اومدم قضیه به گوش همسرم نرسه .

بنظر منم حرکتتون پخته نبوده