2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره داییم گف با پسرش رابطه دارم تو کل فامیل خیلی دلمون شکست سه ماه بعد عابروش بخاطر زنش ب باد رف حسا ...

چه آبروریزی میشه بگی دوستم

لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍

مادرشوهره من با ادامه تحصیلم مخالف بود همش میگفت تو نمیتونی دیگه ادامه بدی نوه بیار برامون 

پشت سرمم به اینو اون میگفت تاریک دیگه افتاده تو زندگی دیگه نمیتونه مرتب هم زنگ میزد شوهرم پیگیر بود ببینه ارشد ثبت نام کردم یا نه؟تو دلم گفتم خدایا هرچی واسه من میخواد قسمت بچه ی خودش کن

بعد من ارشد قبول شدم 

ولی اون پسرش که دانشجوی لیسانس بود یهویی درسشو ول کرد رشته ی خوب توی دانشگاه دولتی روزانه😐   الانم صب تا شب خونه نشسته نه کار نه درس نه سربازی 

حالا نمیدونم این تاوانه یا نه 😣😔

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

من شدیدا رو شوهرم اینجوریم یعنی ب محض دل شکستنم سرش میاد.تو تاسوعا با دوستش ۵ شب رفتن مسافرت بی خبر از من و بشدت دلم شکست .روزی ک برگشت مغازه ای ک با همون دوستش شریک بود اتیش گرفت.دیشب بهش گفتم مایونز نخور خودت رودت ریخته بهم گفت بزارش سر حاش.من دلم شکست گفتم واسه خودش میگم چجوری رفتار میکنه.شیشه مایونز ی کیلویی از دستش خورد زمین شکست.هم مایونز ریخت دور هم قالی پاک کرد.هر وقت باش دعوام میشه دلم میشکنه مغازش فروش نمیکنه چکاش برگشت میخوره

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
میشه تعریف کنی منم یکم امیدوار بشم😔

با یکی از اقواممون همدیگه دوست داشتیم، بعد مادرش مخالفت کرد رفت یکی دیگه برا پسرش گرفت الاننم عروسش میخواد طلاق بگیره،دخترش هم برگشته پیشش دلم خدایش خیلی خنک شد خودش الان ب اشتباهش پی برده