2777
2789

کسی می دونه که از زمان تایید جذب توسط هیات امنا دانشگاه تا وقتی که وزرات علوم  حکم جذب رو صادر می کنه چقدر زمان میبره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه که چیزی بروز نمیدن همین تایید شدنشم طی یه عملیات محرمانه فهمیدیم اونا میگن فعلا خبری نیست شاید از این می ترسن که طرف بره هی همش پیگیر بشه کی حکمش رو بزنن. مسوول جذبم گفته بود که موردایی هستن بعد از چهار پبج سال حکمشون نیومده حال نمی دونم راست و دروغشو

لطفا اكر كسي ميدوني حقوق شون هم چقدره بگه استاد رسمي نه!

حق التدریس که پولش خیلی کمه این استادای جدید فکر کنم پایه حقوقشون پنج تومنه اگه اشتباه نکنم استادای قدیمی و دانشیارم که بالای ده تومن

شوهر من اواخر خرداد جذب شده بود،از مهر حکم زدن براش البته دوسال قبل بود،

اگه اینجور باشه پس احتمالا حکم رو از اول ترم بعد میزنن. ای بابا اینجوری که طولانی میشه  

اگه اینجور باشه پس احتمالا حکم رو از اول ترم بعد میزنن. ای بابا اینجوری که طولانی میشه    

بهترین حالتش همینه که اول ترم بعد بزنن بعضی دانشگاه ها میگن چند ترم هم حق التدریس بیا تا بعد حکم بزنن

خدایا شکرت...
بهترین حالتش همینه که اول ترم بعد بزنن بعضی دانشگاه ها میگن چند ترم هم حق التدریس بیا تا بعد حکم بزن ...

حدود 6 سال هست که حق التدریسی میره این ترمم نزدیک 20 واحد براش زدن من امیدوار بودم دو سه ماه دیگه حمکش بیاد چون اینجوری فقط دارن ازش بیگاری می کشن

حدود 6 سال هست که حق التدریسی میره این ترمم نزدیک 20 واحد براش زدن من امیدوار بودم دو سه ماه دیگه حم ...

اگه اینطوریه احتمالش هست که زودتر بزنن،چون دو سه ماه طول میکشه تا نامه ش بیاد ،ده واحد هم باید داشته باشن تا حکم بزنن، بستگی به نیاز و شرایط دانشگاه داره

خدایا شکرت...
همسرم. خودم با این وضعیت بارداری فعلا خونه نشینم با اینکه بورس یه سازمان دیگه هستم دفاعم نکردم زدم ب ...

به سلامتی عزیزم،منم به خاطر هیات علمی شدن همسرم اومدیم یه شهر دیگه با مدرک ارشد بیکارم اینجا

خدایا شکرت...