2777
2789
عنوان

کمک کنین لطفا

62 بازدید | 15 پست

پریودنشدم چی بخورم پریودشم ماه قبل باامپول پریودشدم خیلی نامرتبم تنبلی تخمدان دارم.  

ی صلوات واسم میفرستین.منم باردار شم وصحیح وسالم بیاد بغلم بدون مشکل خاصی.😓😭😭😭😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من یبار میخوردم. سردی نمی‌خوردم. کلا گرمی پریود آوره

ی هفته هرروز صبح رازیانه میخوردم تأثیر نداشت

ایشالا مشکلت حل بشه ولی برو متخصص نازایی آخه نوشتی قصد بارداری دارید . شاید اساسی حل کرد و سریع بارد ...

رفتم هنوز نتیجه نگرفتم

عزیزم تا حالا چیکار کردی؟ کجا رفتی؟

دکتر دوفاستون داد وکلومفین 3دوره خوردم تاثیرنداشت چندوقت هم ال دی خوردم همیشه بایدامپول بزنم  

دکتر دوفاستون داد وکلومفین 3دوره خوردم تاثیرنداشت چندوقت هم ال دی خوردم همیشه بایدامپول بزنم   ...

عزیزم دکترای یزد خیلی خوبن. برو برای بارداری اقدام کن. متخصص نازایی خیلی خوب داره

عزیزم دکترای یزد خیلی خوبن. برو برای بارداری اقدام کن. متخصص نازایی خیلی خوب داره

متخصص خوب مشهدزیادداره فعلاپیش زهرازارع میرم برابارداری  ولی هنوز داروهاشواستفاده نکردم .شوهرم مخالفه برای بچه

متخصص خوب مشهدزیادداره فعلاپیش زهرازارع میرم برابارداری  ولی هنوز داروهاشواستفاده نکردم .شوهرم ...

آهان اول موافق بشه بعد. ولی بهش بگو شاید یک تا چند سال شاید دو ماه طول بکشه. بعد شاکی نشه.

موفق باشی عزیزم

آهان اول موافق بشه بعد. ولی بهش بگو شاید یک تا چند سال شاید دو ماه طول بکشه. بعد شاکی نشه. موفق باش ...

ممنون عزیزم موقع زایمانت منویادت نره