2777
2789
عنوان

لاغری سریع

361 بازدید | 17 پست

سلام مامانها

من یک سال و نیمه عروسی کردم یه 4 کیلویی چاق شدم دارم کم کم شکم و پهلو درمیارم و رون هام خیلی بزرگ شده . کلا پاهام خیلی تپل بود از اولش . سلولیت هامم تو کل پاهام مشخص شده . راهی که عملا تجربه کردید واسه لاغری رو بگید بهم . عجله هم ندارم ولی وقت باشگاه رفتن هم ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. من سه ماهه رژیم دکتر کرمانی هستم. ۹۰.۸۰۰ بودم الان شدم ۷۸ کیلو. خیلی خیلی هم رژیمم راحته. 

همه غذاهارو هم دارم توی رژیمم.

نسبت به قد و وزن هرکس رژیم متفاوت میده.

منکه خیلی راضی ام. ۱۲ کیلو رو توی سه ماه کم کردم.

تاریخ شروع رژیمم توی تاپیکم هست 

وزن فعلی ۷۰وزن هدف ۶۱
رژیم کانادایی ب همراه 45 دقه ورزش خونگی

عوارض رژیم کانادایی رو توی نت خوندی?به امتحانش نمیرزا بخدا

آدم باید سرش توی حساب و کتاب باشداصلا بدون حساب و کتاب که نمیشود زندگی کرد بعضی ها فکر میکنند زندگی مثل خاله بازی های دوران بچگی شان خواهد بودهمه چیز را سرسری و سطحی می بینند در حالی که زندگی یعنی بیدار شدن های ممتد هفت صبح و به هزار در زدن و مثل چی کار کردن که آخر ماه قسط عقب افتاده نداشته باشی البته این ها فقط زندگی است،یا ساده تر بگویم حداقل زندگی است زندگی واقعی بیست و پنج روز هفت صبح بیدارشدن دارد ولی پنج روز هم حق داری ساعت زنگی ات را خاموش کنی و سرت را ببری زیر بالشت زندگی واقعی زندگی لذت بخش یعنی برای کسی تلاش کنی که وقتی حالت بد است وقتی نا میزانی یا در راه اشتباه قدم بر میداری چشم از تو بر ندارد و خودت و خودش را یک تیم تصور کند که محکوم است به بردن .بله من در این دنیا به فکر یک زندگی لذت بخش هستم نه فقط به فکر زندگی!
عوارض رژیم کانادایی رو توی نت خوندی?به امتحانش نمیرزا بخدا

آره 

گرفتم این رژیمو

هیچ عوارضی هم نداشت 😁

روزی ی مولتی ویتامین هم میخوردم

همش گوشت و سبزیجاته چ عوارضی اخه

تا یکسال هم یک کیلو اضاف نکردم

کجا باید این رژیم رو گرفت؟

من رفتم سه راه رجایی شهر پیش کارشناس تغذیه محسن مشایخی که نماینده دکتر کرمانی هستش.

هر شهری مطب داره دکتر کرمانی. باید از توی سایت نمایندگی های شهر خودتون رو پیدا کنید

وزن فعلی ۷۰وزن هدف ۶۱

رژیم آمریکایی همونه که هرروزش یه چیز باید بخوری؟

یه روز فقط میوه

یه روز فقط سبزیجات

یه روز میوه و سبزیجات

یه روز شیر و موز

یه روز مرغ

یه روزم مرغ و برنج

این رژیم خیلی خوب بود ولی فقط یه هفته بود

آره  گرفتم این رژیمو هیچ عوارضی هم نداشت 😁 روزی ی مولتی ویتامین هم میخوردم همش گوشت و سبزی ...

من پزشکی میخونم خب،یه بار اینو بررسی کردم شمارو ایجاب کرده یه سری مواد خاصی رو مصرف کنی درنتیجه ویتامینای بدنتون کامل نمیشه و در دراز مدت با مشکل مواجه میشی،،،مثلامیدونستی نخوردن برنج ریزش مو به همراه داره?!

آدم باید سرش توی حساب و کتاب باشداصلا بدون حساب و کتاب که نمیشود زندگی کرد بعضی ها فکر میکنند زندگی مثل خاله بازی های دوران بچگی شان خواهد بودهمه چیز را سرسری و سطحی می بینند در حالی که زندگی یعنی بیدار شدن های ممتد هفت صبح و به هزار در زدن و مثل چی کار کردن که آخر ماه قسط عقب افتاده نداشته باشی البته این ها فقط زندگی است،یا ساده تر بگویم حداقل زندگی است زندگی واقعی بیست و پنج روز هفت صبح بیدارشدن دارد ولی پنج روز هم حق داری ساعت زنگی ات را خاموش کنی و سرت را ببری زیر بالشت زندگی واقعی زندگی لذت بخش یعنی برای کسی تلاش کنی که وقتی حالت بد است وقتی نا میزانی یا در راه اشتباه قدم بر میداری چشم از تو بر ندارد و خودت و خودش را یک تیم تصور کند که محکوم است به بردن .بله من در این دنیا به فکر یک زندگی لذت بخش هستم نه فقط به فکر زندگی!
من پزشکی میخونم خب،یه بار اینو بررسی کردم شمارو ایجاب کرده یه سری مواد خاصی رو مصرف کنی درنتیجه ویتا ...

وقتی ب همراهش مولتی ویتامین و زینک و آهن بخوری 

دیگه مشکلی پیش نمیاد

بعدم 15 روز بیشتر نیس

وقتی ب همراهش مولتی ویتامین و زینک و آهن بخوری  دیگه مشکلی پیش نمیاد بعدم 15 روز بیشتر نیس

باشه عزیزم،،،هرچی شمابگی