2777
2789

سلام خوشگلا ایا حلقه زدن تاثیری رو پهلو و شکم داره؟

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تاثیر داشته برا من

پهلوام کامل جم شده،ولی زیاد نزن یه روز درمیون یه رب

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

خیلی تاثیر داشته برا من پهلوام کامل جم شده،ولی زیاد نزن یه روز درمیون یه رب

روزی نیم ساعت میزنم زیاده؟

تو نت زده همینو

واقعا از کدوماس حلقتون و چند دقیقه میزنید ؟؟؟من زدم فوق العادس

حلقه شما چطوریه واسه من معمولیه هولاهوپه

رو شکم تاثیر نداره چرا زیاد نزنیم

تاثیر داره رو شکم ولی نه اندازه پهلو

زیاد نزن چون مهره ها کمرت ساییده میشه بینشون فاصله میفته داغون میشی

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

حلقه شما چطوریه واسه من معمولیه هولاهوپه

معمولی از این سبکا؟

تاثیر نداره که 

سنگینشو بگیر از اوناکه توش دایره دایره س قشنک بره تو چربیات پودرشون کنه