2777
2789
عنوان

کسی هست که توی اولین آزمون استخدامی بخش خصوصی قبول شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11964 بازدید | 31 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سبیه دفاتر کاریابی دیگه! چه کاری ه... من فکر کردم خودشون متولی استخدام هستن. اینجور که اون شرک ...

دقیقا قبولی تو آزمون به معنای استخدام تو نیس می تونه ی امتیاز باشه مدیر اون شرکت هم باهات مصاحبه میکنه اگه اوکی بودی از نظر اون میری سر کار ..

البته اینا تجربیات پارسال من چون خیلییی پیگیر بودم ک آخرش چی میشه و به این نتایج رسیدم

سلام دوست خوبم چه خوب تاپیک زدید. منم میخواستم بدونم کسی بوده اصلا که رفته باشه از طریق اونجا سر کار ...

آفرین 😊 تازه لذت بیشتری می بری 😋😊

منم چون نشنیده بودم کسی شرکت کرده باشه مردد بودم. با توضیحات دوست مون متوجه شدم شک م بی دلیل نبوده.  

ولی کاش کسی هم بود که واقعا از این طریق رفته بود سرکار... لااقل یه کار مفید توی مملکت می کردن در جهت اشتغال جوانها...

کاش یه کار دائمی خوب داشتم. این ارزوی هر جوون تحصیلکرده اس

عزیزم حق اولیه و نیاز ضروری هر آدمیه که با توجه به علایق و تحصیلات و توانایی هاش کار خوب داشته باشه.اما متاسفانه برای ما شده یه آرزو... 

عزیزم حق اولیه و نیاز ضروری هر آدمیه که با توجه به علایق و تحصیلات و توانایی هاش کار خوب داشته باشه. ...

اره عزیزم. خیلی سخته بخدا. امیدوارم کسی تو عالم نباشه که غصه بیکاری بخوره

من و خواهرم ثبت نام کردیم.ازش مطمئن هم نیستم شایدم ی چیز الکی باشه ولی میتونه واقعا هم درست باشه و ب این طریق بریم سرکار...هر دو فوق لیسانس هستیم و همچنان بیکار و عصبی شدیم..کاشکی درس نخونده بودیم حداقل ایقدر فشار بهمون نمیومد

من و خواهرم ثبت نام کردیم.ازش مطمئن هم نیستم شایدم ی چیز الکی باشه ولی میتونه واقعا هم درست باشه و ب ...

سلام عزیزم،لطفا بعدا بیا همینجا بگو فایده داشت یا نه 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦