2777
2789
عنوان

Bi poli💵💴💶💸

263 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها من خیلی تاپیک نمیزنم اینم از دیشب دو دل بودم بزنم یا نه و باهیچ کسی حرف نزنم در موردش

اما الان دلو زدم به دریا که تعریف کنم واستون

من ۲۰سالگی ازدواج کردم انتخابش با خانوادم بود من اصلا قصد ازدواج نداشتم ولی بگم که زورمم نکردن واسه ازدواج ولی انتخابش رو گذاشتم با خانواده که با کی باشم

الان تغریبا دوسال از ازدواجم میگذره اولش خیلی خوب بود خیلی تحویلم میگرفتن تا رفته رفته همسرم به من وابسته شد و یا تنبلیش می‌شد سرکار نمیرفت همه چیز رو سپرده بود به کارگراش خیلی نگذشت که ورشکسته شد و بدهی بالا آورد (وقتی اومدن خواستگاری مامانش خیلی دروغ گفت که چکار میکنیم براش چکار نمیکنیم تک پسره و آخری از این حرفا...)

من ساختم باش خیلی ساختم بعضی وقتا برای خریدای جزئی کمکش میکردم و بش پول میدادم 

خانوادش قبلا گفته بودن که بهمون خونه میدن که زندگی کنیم چند سالی ماهم با متراژ و فضای خونه خرید جهیزیه انجام دادیم و بهترین خریدارو انجام دادیم مثلا دارم میگم که متوجه بشید من چی میکشم مثلا رفتیم چه یخچال خریدم ۲۸ ملیون که با فضای اون اشپز خونه بیاد و یا خیلی چیز های دیگه 

بقیه پست بد

انسانم  آرزوست☃️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امان از این پول😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

الان که از این قضیه خرید و این مسائل میگذره زدن زیر همه چیز خونه بهمون نمیدن و گفتن عروسی هم پای همسرم و خانواده منه یعنی نصف نصف

در ضمن گفته باشم اینجا رسم عروسی با پدر داماد باشه

ولی پدرش خیلی بی مسولیته و هیچ کاری واسه ما انجام نداده ‌قرارم نیست انجام بده همسرم هر کاری کرده خودش کرده الان هرچی دنبال خونه میگردیم پیدا نمیشه به پدرم مادرمم روم نمیشه بگم از خونه هاتون بدین 

خیلی دارم اذیت میشم 

هیچ فکری به ذهنم نمیرسه جز خود کشی که راحت بشم 

انسانم  آرزوست☃️
الان که از این قضیه خرید و این مسائل میگذره زدن زیر همه چیز خونه بهمون نمیدن و گفتن عروسی هم پای همس ...

حالا بگو یکی از خونه هاشون بدن اشکال نداره

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

عشگم تو که میخواستی یخچال ۲۸ تومنی بخری و بابات خونه ها دارن،خب میگفتی خودم بیام خواستگاریت

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
الان که از این قضیه خرید و این مسائل میگذره زدن زیر همه چیز خونه بهمون نمیدن و گفتن عروسی هم پای همس ...

آدم با مامان باباش که رودرواسی نداره.اگه خونه اضافه دارن چرا که نه .بگو بهشون حتما کمک میکنن

حالا بگو یکی از خونه هاشون بدن اشکال نداره

روم نمیشه چطوری بگم یعنی خودشون کاملا از اوضاع خبر دارن اما به روشون نمیارن تا من ناراحت میشم میگن تو دیوونه ای

انسانم  آرزوست☃️