2777
2789
عنوان

لکه بینی مداوم در بارداری

3575 بازدید | 16 پست

سلام. خانمایی که تجربه دارن میشه از تجربه هاشون بگن بلکه دلم آروم بگیره.خیلی استرس دارم.

هفته ۱۱بارداریم،جفتم پایینه،هماتومم دارم،هرروزم خونریزی قهوه ای تیره دارم.مقدارش کمه اما هر روز تکرار میشه بااین حال که شیافم استفاده میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تا میتونی استراحت کن، خیلی آروم راه برو، از کمر خم نشو، بیشتر دراز بکش ، منم تجربه شو دارم و به این نتیجه رسیدم بهترین درمان در کنار شیاف استراحته، به خاطر پایین بودن جفته که با بزرگ شدن بچه کم کم می ره بالا، به دکترت گفتی؟ آخرین بار کی سونو رفتی ؟ از کی لکه میبینی؟

هرچیز که در جستن آنی، آنی

هرچیم سرچ میکنم همه جا نوشته که خونریزی قهوه ای خطرناک نیست طبیعیه....

نمیدونم ولی باز استرس دارم.

بارداری اولم خیلی خیلی خوب بود ولی این دومی نمیدونم چرا پر از استرس و عذابه

اینکه زمان خونریزی هرروزه مشکلی نیست؟ قطع میشه یعنی؟ یه نوزاد کوچیکم دارم سرهمین زیاد نمیتونم استر ...

منم همین طور هستم.الان هفته ی پانزدهم هستم .تقریبا ده روزی میشه خونریزیم قطع شده.دارم این یکی بچه مو از جیش می گیرم.جفتمم پایینه

منم همین طور هستم.الان هفته ی پانزدهم هستم .تقریبا ده روزی میشه خونریزیم قطع شده.دارم این یکی بچه مو ...

جدی؟پس امیدوار باشم که قطع میشه...

ایشاللل بارداریتونو به سلامت پشت سر بزارید

جدی؟پس امیدوار باشم که قطع میشه... ایشاللل بارداریتونو به سلامت پشت سر بزارید

بله.منم خیلی نگران بودم.هنوزم نگرانم.ولی هر چی خیر وصلاحه خدا رقم میزنه.توکل بر خدا.

استراحت خیلی مهمه ولی آدم وقتی از اطرافیانش بی مهری وسخن چینی وحرف وحدیث میشنوه بدتر میشه.مواظب اعصابت باش‌.

بله.منم خیلی نگران بودم.هنوزم نگرانم.ولی هر چی خیر وصلاحه خدا رقم میزنه.توکل بر خدا. استراحت خیلی م ...

دقیقا.موافقم

من از دست تنهایی به این روز افتادم.نوزاد اولیم ۷ماهشه.ولی نه سمت همسرم نه سمت خودم عین خیالشون نیست که یکم فقط این ماه های اول کمک حالم باشن. همسرم بنده خدا ازسرکار رسیده نرسیده کل کارای خونه رو میکنه این پسرم هنش بغلشه که من این چند ساعت که خونه س استراحت کنم...

خدا خودش کمک همه ما تنهاها کنه...

دقیقا.موافقم من از دست تنهایی به این روز افتادم.نوزاد اولیم ۷ماهشه.ولی نه سمت همسرم نه سمت خودم عین ...

منم مادر شوهرم خیلی اذیتم می کنه.خیلی

دوست داشت اول دختراش حامله بشن که دوماداش حرفی بهشون نزنن.

دلم رو خون کرده.

همش حرف وحدیث همش سخن چینی همش فیلم بازی می کنن.

فقط سجاده آب میکشن.

تک عروسم وشش تا خواهر شوهر دارم.

خیلی اذیتم می کنن.

مادرم فوت شده.

خیلی دلتنگشم.کارای مادرشوهرم دلتنگترم می کنه.

همش مواظبه دختراشه که اگه پریود شدن تکون نخورن.همش میگه زود بود بچه آوردی.خیلی ناراحته.پسرم سه سالشه.

اصلا حالمو نمی پرسه.زنگ میزنه باپسرش حرف میزنه قطع می کنه.خدا ازش نگذره.

همش زیر ذره بینم گذاشتن.هر بلایی که سر دختراش میاد بدترشو باهم سر من پیاده می کنن.منم باید هیچی نگمو خون دل بخورم.سر اینکه شوهرم تو کارای جیش گیری پسرم بهم کمک می کنه کلی حرف بارم می کنن

منم مادر شوهرم خیلی اذیتم می کنه.خیلی دوست داشت اول دختراش حامله بشن که دوماداش حرفی بهشون نزنن. د ...

ای وای عزیزم خدا رحمت کنه مادرتو.

خدا جای حق نشسته مطمئن باش کوچکترین کاری که باهات میکنن صد برابر سرشون میاد. من همه اینارو دیدم سمت همسرم هرکار میکنن یا دل میشکنن چنان خدا سرشون میاره نمیفهمن از کجا خوردن.

تو انقد خوب زندگی کن انقد با همسر و بچه هات خوب و خوش باش تا کور بشن. مهم خودتو شوهر و بچه هاتین.

بقیه به قول بابام قاشق چنگالن.حسابشون نکن

ای وای عزیزم خدا رحمت کنه مادرتو. خدا جای حق نشسته مطمئن باش کوچکترین کاری که باهات میکنن صد برابر ...

بالاخره تو زندگی اثر میذارن.انگار باید ناز همشونو بکشم.مادرشوهرم انگار دختر چهارده ساله ست برای من.ولی برای دختراش مادری می کنه دلسوزی می کنه زیاده از حد.برای من بهونه میاره قهر می کنه دوست داره عذاب ودرد بکشم.می گه بدنت تحملش رو داره.اصلا کمکم نمیده دختراشم نمیذاره.ولی من برم باید سرپا باشم کلا.الان که مجبورم استراحت کنم رفته همه جا میگه میاد خونمون دراز می کشه.زنگ زده خونه ی پدرم به نامادریم گفته