2777
2789

كفش باغ سپهسالار

پوشاك من معمولا پاساژاي مختلف ميرم 

پاساژ ارگ تجريش

پاساژ پارسيان تهرانپارس

پاساژ الماس هروي 

پاساژ تيراژه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیمتاشون مناسبه؟

نميدونم راستش از نظر شما مناسب چطوره؟

مثلا تو اين پاساژ يه شوميز حدود ٨٠ تومن ١٠٠ تؤمنه

سپهسالارم كفش خوب بخاي ١٢٠ به بالاس

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
جودی من مانتو پاییزه می خوام وقت ندارم خیلی بگردم سمت غرب کجا برم بهتره؟، هزینه هم نجومی نباشه دیگه

یکی میشناسم یکم نجومیه ولی خیلی خوبه😁من خودم وقتی آف میذاره ازش میخرم.سیبو تو مگامال 

اما یه پیجی هم هست خیلی خوبه قیمتاش اصلا باور نکردنیه تو قائم اینم سربزنhttps://www.instagram.com/p/BoochNfAheR/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1d3u8bbpeyfnz