2777
2789
عنوان

كي بلده حلقه بزنه(هولاهوپ)

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو ب روی آینه تمرین کن گلم زودتر یادمیگیری 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
ببین انقد باید بزنی تا قلق شو خودت یادبگیری. من یه هفته ای یاد گرفتم الانم نزدیک ۴۵ دقیقه میتونم یه ...

بیشتر از ۲۰ دقیقه به کمرت و مهره هات و زانوهات آسیب میزنه گلم

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

من بلدم حالا چطور یادت بدم اها بزار روکمروبچرخون هرچه بیشتر تمرین کنی ماهرمیشی سی هم که میفروشن همراه حلقه بعد حلقت باید سنگین باشه 

هرچیزی کمش دارو است .متوسطش غذا است .وزیادش سم است .حتی محبت کردن  
سبكه بيس تمن  فك كردم اون يكيا سخت ترن

خب خوبه. خواستم بگم اول با سبک یاد بگیر

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

من از بچگی می زنم فقط با تمرین میشه یاد گرفت همین که مدت کوتاهی می تونین نگش دارین خیلی خوبه هر زمان که احساس کردین داره از حرکت می ایسته و می خواد به زودی بیافته دوباره یه قر بدین 😅 مامان من انگار بترسه که نکنه بیافته همه اندامشو تکون میده 😄اما همون قسمت کمر کفایت می کنه ☺️

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️