2777
2789

دنیای آزاد و زیبا حق طبیعی کودکان است ، این یک هدیه ی ایزدی است ، پس آنرا از کودکان نگیریم . . .

روز کودک مبارک . .

دکتر# زهرا شعرا 

جهت هماهنگی مشاوره تلفنی به شماره 09379453310 پیامک بزنید.(مشاور تربیتی کودک و نوجوان)

سلام.روز بخیر..این روز را به همه کوچولوهای عزیز تبریک میگم.اگه دوست دارید عکسهاشون را بگذارید در این تاپیک.به مناسبت روزِ مخصوصِ خودشون  

جهت هماهنگی مشاوره تلفنی به شماره 09379453310 پیامک بزنید.(مشاور تربیتی کودک و نوجوان)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم کودکم برام کادو بخرین من کادو دوست😀😀😅😅

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

سلام من پسر۱۲ ماهه دارم بشدت شیطونه و تحرکش خیلی بالاست.‌تا الان هم کلمه هدفمندی نگفته بس که دنبال شیطنته

ینظر شما خانم دکتر ایرادی نداره من و همسرم مرتب از خطر منعش میکنیم؟ مثلا از افعال نکن نرو و نه استفاده میکنیم؟؟؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

عزیزم میتونم برا موضوع پایان‌نامم ازتون کمک‌بخوام؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️
اسم و سنتو بگو😁😁😁

میخوای چیکار من قصد ادامه تحصیل دارم    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)