سلام خانما-یادتونه گفتم ان تی بهم گفت دختره؟دیشب رفتم آنومالی یه دکتر دیگه گفت صددرصدپسره.حالاچکارکنم؟دختره یا پسر؟5ماهمه میخواستم یواش یواش سیسمونی بخرم موندم توش
بچه رشدش و میکنه هر چیزی هم لازم باشه از بدنت میگیره نگران نباش
خداروشکر عزیزم واقعا از نگرانی در اوردیم
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم برام اصلا فرقی نمیکنه سایز شکم فقط چون اولین باره هیچ اطلاعی و تجربه ای از اندازه بیرون ...
هنوز خیلی زوده و نی نیت اندازه نخوده. من اولی رو از ماه هفت شکم آوردم چون اصلا شکم نداشتم. دومی که الان باشه از ماه 5 البته دو هفته ای میشه اگر کسی دقت کنه میفهمه باردارم وگرنه نه هنوزم از روی مانتو دیده نمیشه.
من تا الان وزنم یکسان مونده هیچ تغییری توی وزن نداشتم-البته شکمم جلواومده ولی وزنم بالانرفته
منکه وزنم کم کردم😟ماه اول دوم خوب بود افزایش داشتم ۶۱ شدم
الان شدم ۵۸😐
وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!پسرم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
هنوز خیلی زوده و نی نیت اندازه نخوده. من اولی رو از ماه هفت شکم آوردم چون اصلا شکم نداشتم. دومی که ا ...
چقدر جالب عزیزم.. پس خیلی کوچولوئه 😍 مرسی
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم
آره میخورم صبحا مولتی ویتامین-بعداز ناهار کلسیم و شب آهن،درسته؟
هر دکتری یه جور قرص میده اما به من گفته بعد صبحانه کلسیم بخور و آهن شبا. روزی یکی هم مولتی اما نمیدونم چیکار کنم چون قرص تیروئیدم دارم و خلاصه گیج شدم تو این قرصا