2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نمیگه ولی خب عقل و فکر خودم چی ؟نباید خودم توجه کنم !

بیایید آکبند نگه نداریم مغزهامونو 😆

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
چ کار کنم من ک از الان آلزایمر دارم😭😭😭😭😭😭چ کار کنم درمان شه..خیلی هم شدیده 

عزیزم میتونی جدول حل کنی،کارهاتو روی یک کاغذ بنویسی،کاری که میاد تو ذهنت رو همون لحظه انجام بده و به یه دکتر خوب هم مراجعه کن

هیچکس تااینجای تاپیک نگفته جوونها ک بظاهر جوونن خیلی رنجورتراز سالمندایی هستن ک تو دوره زمونه خوبی و ارزونی زندگیشونو کردن و بازم از جوونا انتظار دارن

یا رفیق من لا رفیق له 💚

آرایش زیاد مانتوی کوتاه و یا باز و بعضی تیپ های مسخره و واقعا جلف نشون دهنده ی با کلاسی یا به روز بودن نیست.زیبایی در سادگی و شیکی در تمیز پوشیدنه و با کلاسی در رفتاره و حرف زدن....

شروع ورزش کردن شاید در جوانی خیلی سخت نباشه

انقدر که بعضیا میگن حالا فعلا لزومی نداره

اما تو سالمندی تنها چیزیه که به ادم کمک میکنه

اما اون موقع شروع محال نیس ولی خ سخته پس از الان ورزش کنید شده روزی یه ربع مخصوصاشنا

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

برو دکتر خوب. مطالعه کن در این زمینه.

دشمن حافظه:  1- استرس   2-  بی خوابی، دیرخوابی :)   3- تغذیه بد  4- بی نظمی  به نظر م البته و طبق مطالعات محدودم

تقویت حافظه: 1- مهار استرس 2- خوب  و زود خوابیدن :)   3- کلی غذای مفید برای حافظه هست از کنجد و بادام و هویج و فلفل دلمه سبز  تا سبزی و ...   4- تمرین های تقویت ذهن مثل جدول حل کردن  -  شعر حفظ کردن - تمرین نظم فکری

تو مشغله زیادی داری به فکرت استراحت بده

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

بچه ها من گاهی که از نظر فکری خسته هستم یا در معرض اتفاقات اعصاب خورد کن هستم یه جورایی فراموشی میگیرم مثلا رمز کارتم رو اونی که یکسال پیش بود یادم میاد واصلا یادم نمیاد که رمز رو عوض کردم. 

یا مثلا اسم همسایه طبقه پایینمون رو اونی که دوسال پیش بوده یادم میاد در حالی که دوساله یکی دیگه جاش اومده . 

اینا نشونه ی آلزایمره یا به خاطر استرسه ؟