2777
2789

من چندوقته عضو شدم و همش پستایی رو میخونم که خانوما با شوهراشون مشکل دارن و متاسفانه ضعیفن در برابرش میترسن و هیچی نمیگن!!!

چرااااا؟؟؟؟؟؟؟؟

از چی میترسید؟؟؟ بیرونتون کنن؟؟؟ کتک؟؟؟ فحش؟؟؟خب عزیزای من چرا کوتاه میاین؟؟؟ اینجوری طرف احساس قدرت میکنه و بدتر اذیتتون میکنه

ای خدا خستم میفهمی!!!

خانوما میترسن چون راهِ برگشت ندارن 

خیلیا نمیتونن برگردن به خونه پدرشون خیلیا هم سرپناه ندارن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با وجود یه بچه نمیتونم که بحث کنم 

اون یه چیزی میگه منم منطقی جواب میدم همسر میزنه جاد خاکی منم مثل اون داد و بیداد کنم که بچم وحشت میکنه 

من همیشه حرف و خواستمو میگم وقتی بی منطق میشه با پسرم میرم حموم  یا سکوت میکنم که پسرم متوجه نشه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
حالا میخوای شیرشون کنی که چی..ک طلاق بگیرن؟

وا مگ خودشون عقل ندارن

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
خانوما میترسن چون راهِ برگشت ندارن  خیلیا نمیتونن برگردن به خونه پدرشون خیلیا هم سرپناه ندارن

کی میخواد برشون گردونه؟؟؟مگه قانون الکیه؟؟؟

ای خدا خستم میفهمی!!!
با وجود یه بچه نمیتونم که بحث کنم  اون یه چیزی میگه منم منطقی جواب میدم همسر میزنه جاد خاکی من ...

راههای خیلی زیادی هست حتما جنگ و داد و بیداد نیست

ای خدا خستم میفهمی!!!

اصلا بزرگترین اشتباه اینه که زندگی مشترک با میدون جنگ اشتباه گرفته بشه. آره گاهی مشکلات حاد میشن ولی نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید. شرایط آدما با هم فرق داره. جلیقه ی نجات آدما رو نجات میده ولی جون ماهی رو میگیره.

به شخصه دارم می بینم شخصی رو که به خاطر برنگشتن به خونه پدری کلی ازار دیده حتی خیانت اما چیزی نگفته 😞

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
اصلا بزرگترین اشتباه اینه که زندگی مشترک با میدون جنگ اشتباه گرفته بشه. آره گاهی مشکلات حاد میشن ولی ...

بله زندگی میدون جنگ نیست اما در مقابل بعضی رفتارا ادم باید ری اکشن بگیره که حقش ضایع نشه

ای خدا خستم میفهمی!!!