یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اون یه چیزی میگه منم منطقی جواب میدم همسر میزنه جاد خاکی منم مثل اون داد و بیداد کنم که بچم وحشت میکنه
من همیشه حرف و خواستمو میگم وقتی بی منطق میشه با پسرم میرم حموم یا سکوت میکنم که پسرم متوجه نشه
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
اصلا بزرگترین اشتباه اینه که زندگی مشترک با میدون جنگ اشتباه گرفته بشه. آره گاهی مشکلات حاد میشن ولی نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید. شرایط آدما با هم فرق داره. جلیقه ی نجات آدما رو نجات میده ولی جون ماهی رو میگیره.