سلام خانوما .لطفا از رو منطق جواب منو بدید ممنون میشم .راستش دخترم کلاس اوله از همه لحاظ از بقیه بچه ها چیزی کم نداره ولی نمیدونم من حساس شدم یا واقعا مساله ای هست؟ راستش امروز که جشن بود رفتم مدرسه دیدم انگار خانوم یه رفتارایی با دخترم داشت مثلا تو جشن از همه عکس میگرفت بعد یکدفعه دیدم با عصبانیت رفت بالا دخترمو محکم گرفت با دستاش و گفت بشین .یا اومد گفت سرپا عکس بگیرن دخترم هم میرفت که بایسته یه لحظه دیدم دوباره محکم دخترمو گرفت گفت کجا می یایید برید اونور من از بقیه عکس بگیرم ...علت رو نمیدونم دخترم از لحاظ هوش و قیافه و ادب ازهمه بالاتره ..ویک دختر باادبیه ...نمیدونم من حساسم یا این معلم ایراد داره تو کاراش ...هر چی فک میکنم از ظهر تا حالا نمیفهمم ..اینم بگم روز اول مدرسه رفتم و گفتم دخترم بیاد کلاس شما ...نمیدونم از اون موقع پررو شده ...به خدا گیج شدم راهنماییم کمید من چیکار کنم اها اینم بگم خیلی تکلیف به دخترم میگه ..راهنمایی کنید ممنون میشم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم کلاس اول دوران حساسی هست اگه اون معلم بچه رو اذیت کنه از ذهنش هرگز پاک نمیشه اول با دخترت صحبت کن بپرس ازش که معلمش چجوریه
اگه گفت خوب نبود و اینا برو عوض کن کلاسشو
یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدییاعلی .
اصلا حق نداره دست دختر شما رو بکشه . بهش بگو دخترم دستش درد گرفته لطفا دیگه این کار رو تکرار نکنید .من هم پسرم کلاس اول می گفت معلم منو میزنه من میگفتم فضولی تصورم از زدن یکی پشت ش هست یک روز پسرم اومد لپش قرمز بود گفت معلم زدم .فردا مدرسه رو گذاشتم رو سرش . پسرم رو از مدرسه در آوردم یک سال نزاشتم بره مدرسه سال بعد غیر انتفاعی ثبت نامش کردم
از اونجا که من دورم پراز معلمه میدونم وظیفه دارن با همه بچه ها درست رفتار کنن با توجه به شخصیت بچه تا اسیب نبینه. خودم کلاس ضمن خدمت میرفتم بهمون گفتن مادرا الان اکثرا کم حوصله شدن شما باید حوصله به خرج بدید و محبت کنید. به نظرم باهاش حرف بزن
منم بچه کلاس ا. لی دارم حالت رو درک میکنم واحتمالا به خاطر حساسیت رو دخترته من همچین حسی رو روز جشن پایان سال پسرم وقتی صداش کردن بیاد جایزه اش رو بگیره وپسرم ایستاده بود ونمیدونست باید بره ویکی از کارکنان مهد دست تش رو محکم گرفت وآورد داشتم نگران نباش اگه معلم خوبیه مطمین باش اتفاقی بوده اونا هم سرشون شلوغه نباید زود ناراحت بشیم دخترت چی ناراحت شده؟