2777
2789

کل دوران بارداری ده کیلو اضافه وزن داشتم که بعد زایمان همونم کم شد اما الان یه ماهه که زایمان کردم احساس میکنم خیلی چاق شدم پهلو وشکم آوردم شکمم از بعد زایمان بزرگتر شده غذام ولی همونه بااینکه شیر میدم خیلی چه کنم😑

من تو کل بارداریم بیست کیلوووووو اضاف کردم😐😐😐 الانم تو شیردهی خیلی لاغر شدم اه بدم میاد اینقدر لاغر😩😩😩😩

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم شکم بعد زایمان بزرگ میشه به ویژه اگه سز شده باشی

یه کتاب که زیلدم سنگین نباشه بزار رو شکمت و با شکم بند بارداریت ببند میتونه موثر باشه 

با دکترت هم مشورت کن...... 

☺️

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  

من همه امیدم ب شیردهیه 7کیلو اضافه کردم شدم 65کیلو شکم اوردم این هوا خدا کنه مث قبل بشم هییییییی تازه دکترم میگه باید تا اخر بارداری 11کیلو اضافه کنی

من همه امیدم ب شیردهیه 7کیلو اضافه کردم شدم 65کیلو شکم اوردم این هوا خدا کنه مث قبل بشم هییییییی تاز ...

آره توبارداری ک اشکال نداره بعد زایمان یهو ده کیلو کم میکنی منم کم کردم اما بعدش تواین یکماهه چاق شدم

واااي چجوري طبيعي زايمان ميكنيييد 

تصورشم سختههههههههههه من كه خيلي ميترسسسم از هوش رفتم يبار فيلمشو ديدم

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
آره توبارداری ک اشکال نداره بعد زایمان یهو ده کیلو کم میکنی منم کم کردم اما بعدش تواین یکماهه چاق شد ...

وای خدایاااااا خداکنه مث قبل بشم وگرنه افسرده میشم هنوز نتونستم با خودم کنار بیام و مانتو بارداری بپوشم

کن 31 هفته ام. 12 کیلو اضاف کردم. احتمالا برسم به 18 کیلو

من سی و یک هفته ام شیش کیلو کلا اضاف کردم

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم