2777
2789

خانوما من چهارشنبه هفته پیش از بتادادم

پنج شنبه جوابش روگرفتم و خداروشکرمثبت بود

باید دهم پری میشدم ک نشدم شکرخدا

جواب از 154.8بود طبق محاسه اخرین پری من هفته چهاربودم الان دوروزه رفتم توی هفته پنج

خیلی استرس دارم دارم میمیرم..بنظرتون بتاپایین نیس برای هفته چهار؟؟توروخداکمک کنین کسی جوابموبده

همش میگم یاپوچه یاخارج رحم یا نابجا

دارم میمیرم😩

التماس دعا

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

نه خوبه رفتی دکتر؟اگه خیلی استرس داری ی ازمایش دیگه ام بده

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

این فکرا چیه اخه. انشالله سالم سالم الکی به خودت استرس نده

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خوبه رفتی دکتر؟اگه خیلی استرس داری ی ازمایش دیگه ام بده

فردانوبت دارم

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
این فکرا چیه اخه. انشالله سالم سالم الکی به خودت استرس نده

خیلی ازین فکرامیکنم خیلی میترسم

ببین بارداری کلا سخته بخوای ۹ ماه خودت داغون کنی ی بچه نا اروم و بی قرار به دنیا میاری. فقط قرآن بخون و اروم باش

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

هنوز اول راهی گلم استرس الکی نده به خودت نی نی بسپار دست خدا😚😊

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
ببین بارداری کلا سخته بخوای ۹ ماه خودت داغون کنی ی بچه نا اروم و بی قرار به دنیا میاری. فقط قرآن بخو ...

اره واقعاتاخیالم راحت نشه نمیتونم بایدتوی سونوببینمش هفته ده

معمولا وقتی بتا زیر هزار باشه ۴۸ ساعت بعدش تکرار میکنن که باید دوبرابر بشه، اگه استرس گرفتی تکرارش ک ...

ان شاءالله..باشه حتماتکرارمیکنم

هنوز اول راهی گلم استرس الکی نده به خودت نی نی بسپار دست خدا😚😊

ان شاءالله😍 ممنون

سلااام مبارکه😘😘😘

سلام مرسییییییی😍😍😄😄😄😄😄😄 ان شاءالله حاجت رواشی

فدات فقط استراحت کن

خیلی خوابم کم شده