2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شنیدم مزخرفه..تازه خیلی م خطرناکه...مخصوصا خونه ای ک پله داره...مادرشوهر منم همش میگفت بخر...گفتم باشه ولی کار خودمو کردم...
دخترم.....بارانم...تموم زندگیمی...👶👶👶  

استفاده از روروئك باعث ميشه يك سري از مراحل رشد كودك حذف يا كمرنگ بشه.مثلا چهاردست و پا رفتن.كه ارتباط مستقيم با شكل گيري هوش رياضي داره.در واقع هر كدوم از حركات بچه به نوبت بايد انجام بشه.و اكثر بچه هايي كه يه مورد از اين مراحل توشون حذف ميشه در سنين مدرسه مشكل رياضي خواهد داشت

منم شنیدم مزخرفه..تازه خیلی م خطرناکه...مخصوصا خونه ای ک پله داره...مادرشوهر منم همش میگفت بخر...گفت ...

راه پله خونمون در داره, در رو میبندم واسه خودش بگرده

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...
استفاده از روروئك باعث ميشه يك سري از مراحل رشد كودك حذف يا كمرنگ بشه.مثلا چهاردست و پا رفتن.كه ارتب ...

بابا مگه میخوای ۲۴ساعت بزاریش توش, روزی یه ساعت

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...
استفاده از روروئك باعث ميشه يك سري از مراحل رشد كودك حذف يا كمرنگ بشه.مثلا چهاردست و پا رفتن.كه ارتب ...

من خواهرزادم استفاده میکرد و الانم فرزانگان داره درس میخونه!

من بی صبرانه منتظر روزیم که دخترمو بذارم توو روروئک بازی کنه 

😍😍😍

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
من از اون بچه بدبختا بودم که هیچی نداشتم مثل بز خدایی یجا اروم مینشستم. الانم ریاضیم افتضاحححححح

عاشقتم 😂😂😂

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔