2777
2789
عنوان

لطفا چند لحظه بیاین

123 بازدید | 20 پست

سلام ، الان که هوا سرد شذه ممکنه گربه ها برن روی موتور ماشینهایی که تازه خاموش کردیم بخوابن لطفا قبل از سوار سدن ، چند ضربه به ماشین بزنید که برن و اسیب نبینن 

درضمن با گذاشتن یک تیکه نون یا غذا توی بالکن یا حیاط یا پشت بوم خونتون میتونین جون حیوونا رو حتی نجات بدین 

اگه پرنده ای دیدین که بیحال شده با بردنش به یک محل گرم احتمال اینکه دوباره به زندگیش برگرده خیلی زیاده 

با کارهای خیلی اسون و کم هزینه میتونیم به این مخلوقات خدا کمکهای حیاتی بکنیم ، ممنون

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من برای پرنده ها غذا میذارم نمیخورن بی ادبا😭 ی ظرف غذاشونم ناپدید شده هنوز فکرم درگیره🤔

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

مدافع حقوق جانورانِ کی بودی تو😀

ایول...بله حتما

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
واقعادستت دردنکنه ازاین که اطلاع رسانی میکنی عزیزم خیلی ثواب میکنی 

عزییییزم ، مرسی از شعور و توجهت دوستم

اخه بالکنو کثیف میکنن خب

درسته ولی من نظرم اینه جونشون ارزش زحمتی که میکشیم رو داره عزیزم

چرا من برای پرنده ها غذا میذارم نمیخورن بی ادبا😭 ی ظرف غذاشونم ناپدید شده هنوز فکرم درگیره🤔

عزیزم تو ظرف بریزین که نمیخورن باید پخشش کنین رو زمین 

شهزاده و پرنسس
اره راست میگی. مرسی که بین این همه فکرای بیهوده ذهنمونو باز میکنی    

عزیزم لطف داری بمن