2777
2789

این روزا معمولا پوستا خیلی خشک میشه خودم کرم شون زرد آلو میزنم ولی بازم پوست دستم خشکه چیزی که واقعا خوب باشه و استفاده کردید و راضی هستید معرفی کنید .

ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیوا خیلی عالیه،من ب دستام نیوا میزنم،ب پاخام وازلین،

صبح پاهام مثل پنبه نرم میشه

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

نیوآ کاسه ایی سفید واقعا خوبه 

از همه بهتر کرم جی هست ارزون و کارآمد صب بزن تا صبح دستت نرم نرم میشه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
وازلین بعد از یه مدت داغون میکنه پوست رو من امتحان کردم خیلییی زمان برد تا پوستم به حالت قبل برگشت& ...

جدی؟

یعنی چطور میسه؟

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم