2777
2789
عنوان

بچه ها ازم نخندینا🤐یه لحظه بیاین😓😓خب آدمیه دیه شک میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 97 پست
مامانت کی زایمان کرده الان 35 سالشه 😐😐البته عمه خودمم فکنم 35 پسر18 و 11ساله و الان حامله س😐😐

مامانش۱۷ساله بوده ایشونو حامله بوده قدیما کم نبود

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
عززززیزززم چه خوب .خدا مادرتو براتون سالم نگه داره.خب شماکه ازدواج میکنی میری بیچاره دلش بچه میخواد. ...

من الان ازدواج کردم😂

((هیچکس عوض نمیشه ..خرش از پل میگذره😔))بعله اینطوریاست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانش۱۷ساله بوده ایشونو حامله بوده قدیما کم نبود

دقیقا مامان جوون خوبه ها عب نداره بیاره سنی نداره خوب 😊😊☺☺

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

عزیزم تو 18 سالگی چقدر اطلاعات داری :)))))))))))

من 36 سالمه تازه باردار شدم و بعد از بارداری فهمیدم قرص یدیفولیک باید بخورم چند ماه

بعد هم شاید مامانت الکی نگفته، جمع آوری ادرار تو آزمایشگاه انجام میشه، قرار نیست تو خونه ظرف ببینی

دوس داری؟؟؟ 

من چرا دوس ندارم مامانم بچه بیاره 😑😑😒😒😒

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊