2777
2789
عنوان

ترشی بادمجون عالی کی بلده

3617 بازدید | 3 پست

شکم پر لیته نمیخام از این مدل ترشی ها میخام ک بادمجون حلقه ای یا تیکه های مربعی میبرن ترشی میکنن از اونا کی طرز تهیع شو بلده دورست کنم ممنون☺

خدایا لطفا ی خبر خوشحال کننده بفرس ک از شدت خوشحالی بلند جیغ بزنم 

بادمجوناتوبشورباپوست خوردش کن به هرشکلی که دوس داری من مربعی خوردکردم .یه فلفل دلمه ی سبزهم رنده کن خیلی عطرخوبی میده به ترشی بنابه ذائقتون سیرهم رنده کن من به دوکیلوبادمجون ۸تاحبه سیرتقریبادرشت زدم ایناروریختم توقابلمه دولیوان آبجوش ریختم با۵لیوان سرکه ی قزوین یه قاشق پونه ی خشک وسه قاشق نعناخشک هم ریختم بافلفل به اندازه ی دلخواه درظرفوگذاشتم تابادمجونابپزه تاحدی که دوس دارین بعدکه سرشدبریزتوظرف تمیزوخشک درشم محکم ببندین وبزارین یخچال این ترشی چون پخته شدس بعد۲۴ساعت که سردشدقابل خوردنه خیلی هم خوشمزس

Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇‍♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑
بادمجوناتوبشورباپوست خوردش کن به هرشکلی که دوس داری من مربعی خوردکردم .یه فلفل دلمه ی سبزهم رنده کن ...

بامجونارو جدا بزارم رو حرارت بپزه با سرکه بعد بریزم تو ابکش تا 24 ساعت ابش بره 

خدایا لطفا ی خبر خوشحال کننده بفرس ک از شدت خوشحالی بلند جیغ بزنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بامجونارو جدا بزارم رو حرارت بپزه با سرکه بعد بریزم تو ابکش تا 24 ساعت ابش بره 

نه همه روباهم بذارروگاز چون آبجوش میریزی احتیاج نیست آبکش کنی .تازه باسرکه بپزه عالی میشه خیلی ترشیه آسونیه من درست کردم چندروزپیش هرکی خورده راضی بوده .حتماسعی من سرکه آماده ی قزوین بگیری چون سرکه ی بازاین مزه رواصلانداره

Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇‍♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑