2777
2789

عزیزم باید بری دکتر حتما. ۱۰ ماهه دیگه کامل ۴ دست و پا میره و به دیوار یا جایی وایمیسه. هیچ دکتری نرفتی؟به سینه میخوابونی عکس العملش چیه

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم باید بری دکتر حتما. ۱۰ ماهه دیگه کامل ۴ دست و پا میره و به دیوار یا جایی وایمیسه. هیچ دکتری نر ...

چراالکی نگرانش میکنی؟؟؟دخترمنم نمیرفت فقط نشسته میرفت جلو اونم ازهمین ده یازده ماه.1سالو سه ماه هم داشت راه رفت

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 
چراالکی نگرانش میکنی؟؟؟دخترمنم نمیرفت فقط نشسته میرفت جلو اونم ازهمین ده یازده ماه.1سالو سه ماه هم د ...

چرا امید الکی بدیم که یوقت فرصت و از دست بده. هنوز سینه خیز هم نمیره.۱۰ ماه و نیم. نگفت میشینه یا نه. نوه خاله من تا یه سالگی ۴ دست و پا و سینه خیز نمیرفت وقتی بردیمش دکتر گفت نرمی استخوان شدید داره و کلی سرزنش کرد به خاطر سهل انگاری.متخصص واسه همین موقع هاست 

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله

[QUOTE=71022786]عزیزم باید بری دکتر حتما. ۱۰ ماهه دیگه کامل ۴ دست و پا میره و به دیوار یا جایی وایمیسه. هیچ دکتری نر ...[/QUOTE]

ميزارم رو سينه بعد چند دقيقه يا جيغ ميزنه يا غلط ميزنه به پشت ميخوابه

چرا امید الکی بدیم که یوقت فرصت و از دست بده. هنوز سینه خیز هم نمیره.۱۰ ماه و نیم. نگفت میشینه یا نه ...

آخه بچه بابچه فرق میکنه کسی که تجربه داشته باشه میفهمه.بچه ای که نرمی استخون داشته باشه کاملامشخصه دیگه

[QUOTE= 71022786 ]عزیزم باید بری دکتر حتما. ۱۰ ماهه دیگه کامل ۴ دست و پا میره و به دیوار یا جایی وای ...

دخترمنم بدش میومدبه شکم بخوابونمش