بدنیا اومدن بچم .دوبار عمل کردم تا تونستم تا نه ماه نگهش دارم .
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞
میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
بگید چطوری سد که رسیدید خیلی تلاش کردید یا معجزه شد؟
عمل من که معجزه بود جواب گرفتنش چون عمل سنگینی بود و احتمال اینکه عملم موفقیت آمیز باشه خیلی خیلی کم بود .
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞
داداشم خیلی زود بدنیا اومد دکترا احتمال کمی برای زنده موندنش داده بودن،اما من خیلی اشک ریختم خیلی توسل ودعا کردم تااین که خدا معجزشو بهمون نشون داد،الانم ماشالله بزرگ شده یه پسر خوش اخلاق وباهوش
شاید گفتن محال اغراق باشه.ولی از اونجایی که من به هیچکدوم از ارزوهام نرسیدم زیادم بی ربط نباشه.من ارزوم بود بچم دختر باشه..وشد!!!!برای اولین بار به ارزوم رسیدم.پرنسس کوچولوی من،یاس نازنین عاشقتم❤❤
میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿