2777
2789
عنوان

این ینی چی؟؟؟؟؟؟؟

170 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها این FATFچیه که تومجلس امروز تصویب شد چرا مخالفانش انقدزیاده 

دلم یه عشق پاک میخواست❤یه عشق خالصانه💑..این حق من نبود💏من عشق واقعی  میخواستم 💖.عشقی که لازم نباشه برای خیانت نکردنش بهش باج بدم😭 ..بخندم😊درحالی که قلبم پرازغم😔ای خدا اگه هستی تمومش کن 

بگین دیگه الان میترکه

دلم یه عشق پاک میخواست❤یه عشق خالصانه💑..این حق من نبود💏من عشق واقعی  میخواستم 💖.عشقی که لازم نباشه برای خیانت نکردنش بهش باج بدم😭 ..بخندم😊درحالی که قلبم پرازغم😔ای خدا اگه هستی تمومش کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخالفان واپسگرا زیاد داره، چون روشنگری اقتصادیه و دیگه نمیتونن پول مارو بدن دست سید حسن نصر الله و حوثی ها و سوریه و یمن.

میگن مخالفیم چون روشنگری اقتصادی برای غرب و بیگانگانه

لازم به ذکره که ۱۹۴ کشور هم عضوشن

هر وقت امکانش پیش اومد بی ادبا رو باید خورد 😊

هیچکی نمیدونه ینیییییی

مخالفان واپسگرا زیاد داره، چون روشنگری اقتصادیه و دیگه نمیتونن پول مارو بدن دست سید حسن نصر الله و ح ...

یتی الان به نفع مردم هست یانه...اخه فیلمشودیدم که صدها نفر دارن شعارمیدن عزاست امروز روز عزاست امروز!!!

یتی الان به نفع مردم هست یانه...اخه فیلمشودیدم که صدها نفر دارن شعارمیدن عزاست امروز روز عزاست امروز ...

به نفع مردم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

مرررسی

یتی الان به نفع مردم هست یانه...اخه فیلمشودیدم که صدها نفر دارن شعارمیدن عزاست امروز روز عزاست امروز ...

تجربه ثابت کرده که همیشه منافع برای بالا دستی هاست و معایب برای ما مردم معمولی

🖤 

بله به نفع مردمه

این افراد که شعار میدن تحت تاثیر تبلیغات سیاسی هستن.

همونطور که میدونی در حالی که توی سیستان بچه هامون تو طویله درس مسخونن و کرمانشاهیا همچنان توی کانکس زندگی میکنن پول ما خرج مبارزه با اسرائیل و  کرم ریزی در منطقه میشه( خودشون معترفن و لاریجانی گفته ابایی نداریم از این که بگیم کمک میکنیم به فلسطین)

طبق اف ای تی اف دیگه حق ندارن با گروه هایی که از سمت سازمان ملل تروریست خونده شدن مبادله ی اقتصادی داشته باشن. مثل حزب الله مثلا

هر وقت امکانش پیش اومد بی ادبا رو باید خورد 😊