2777
2789

ی مرغ مینا داشتیم چندسال باهامون انس گرفته بود..چقد واضح صحبت میکرد.خیلی بهش وابسته بودیم..دوروز پیش از پنجره پذیرایی رفت بیرون.رفت برای همیشه..بعد از اون چقد من براش گریه کردم انگار بچمون بود..الان دیگه اصلا روحیه نداریم..یکم دلداری بدید

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ واقعا دوسش داری باید بدونی ک الان آزادیش بیشتر شادش میکنه تا بودن تو قفس😊😊

امیدت ب ی پرنده باشه بهتره یا به خدا ؟🤔🤔

🌷💮ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💮🌷

بلای منم وقتی فرار کرد کلی ناراحتش بودم

اما یکم گذشت اروم تر شدم 

بلای من کوشولو بود 

فقط میگف ها

ما

صدای دزدگیرم درمیاورد

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
یکی دیگ بگیرید

یکی دیگه داریم جوجه هس ولی باهامون زیاد انس نمیگیره

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
بلای منم وقتی فرار کرد کلی ناراحتش بودم اما یکم گذشت اروم تر شدم  بلای من کوشولو بود  ف ...

عزیززززم.مال من اسمش پینو بود..خودش میگفت..هاپو چی میگه بعد صدای سگ در میاورد..میگف مهدی جوون. بابا.سلام.خوبی.الو.استقلال.قربون.صدای سرفه کردن عین آدم..الان دیگه روحیه ندارم..دیشبم چقد گریه کردم واسش.همش صداش میزدم

دو تا بیارین  چرا تک و تنها یکی میارین

اگ جفت باشن. نمیخونن..سرگرم هم میشن با آدم انس نمیگیرن..مال ما نر بود میگن ب هوای جفت رفته..چون بالغ شده بود..خیلی بی وفا بود ک بخاطر زن منو باباشو ول کرد رفت

عزیززززم.مال من اسمش پینو بود..خودش میگفت..هاپو چی میگه بعد صدای سگ در میاورد..میگف مهدی جوون. بابا. ...

مادر بزرگه منم داشت.همه چیز می‌گفت.همهرو صدا میکرد.بعدشم خودش برد یهو ولش کرد گفت گناه داره توقفس

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

[QUOTE=71013130]مادر بزرگه منم داشت.همه چیز می‌گفت.همهرو صدا میکرد.بعدشم خودش برد یهو ولش کرد گفت گناه داره 

واا..چ دل رحم بوده