2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هووووم

اره هر وقت شد هرچی پیش بیاد میخرم

گوشت شیر خرما نون لباس من وششوهرم نداریم اصلا

هیچ یپولی ازش نکرفتم تا الان

شب قبل واس ناهار فردا غذا میزارم روزای تطیل به خونم میرسم هر زوز طرفارو میشورم نمیزارم بمونه

همیشه وقتی میرم سرکار اول ضبح کل خونه روچچک میکنم مرتب باشه

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

حقوق ندارم😂 خونه رو هم شیفتی با همسرم مرتب میکنیم اون باشه غدا رو میپزه و میره من باشم من میپزم .. هرکی آف بود تمیز میکنه...

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
هووووم اره هر وقت شد هرچی پیش بیاد میخرم گوشت شیر خرما نون لباس من وششوهرم نداریم اصلا هیچ یپولی ...

دقیقا مثل من

من هر شب شام شب بعدو میپزم اینجوری وقتی میرسم خونه همیشه غذام آمادست 

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

من علاوه بر اینا یه پسر یه سال و ده ماهه هم دارم که در نوع خودش هیولاییه  

نهار فردا و شام رو سر شب میزارم،خونه رو سعی میکنم همیشه مرتب نگه دارم، حقوقمم تازه خونه خریدیم تقریبا همش میره واسه قسطا.ولی وقتی با همسرم بیرون بریم اون هر چی بخرم حساب میکنه،وقتی تنها باشم خودم حساب میکنم.هر وقت حقوقم تموم بشه و کم بیارم از همسرم پول میگیرم

بخاطر خونه خریدن هییییچی پس انداز ندارم فقط حلقه م و ۶۵۰ پول