2777
2789

حالا رفته به برادرم و پدرم گله کرده که سحر اینجوریه و فلان و بهمان... انگار یاد گرفته هر وقت دعوا میشه میره گله میکنه ولی من به کسی بروز نمیدم ن خونوادهذی اون ن خودم

حالا امروز که بابام حرف زده بود بابام عصبانی شده بود رفته بود مامانمو بزنه

گفته تو دختر تربیت نکردی کلا چند باریه که بابام پشتیشو میکنه پررو شده تا چیزی میشه میره گله گذاری

منم زنگ زدم بابام بهش جریانو گفتم بعدم گفتم شما کاری نداشته باشین تا خودم آدمش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مامانتون رو؟ربطش رومتوجه نمیشم

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

گفته تو دختر تربیت نکردی کلا چند باریه که بابام پشتیشو میکنه پررو شده تا چیزی میشه میره گله گذاریمنم ...

اتفاقا باید بابات دخالت کنه

اون فکر میکنه تو ب خانوادت میگی و بااین وجود کسی پشتت نیس اینجوری اسب میتازونه یبار بهش تذکر بده آدم میشه

گفته تو دختر تربیت نکردی کلا چند باریه که بابام پشتیشو میکنه پررو شده تا چیزی میشه میره گله گذاریمنم ...

ب شوهرت بگو اگر جلوی دهنتو ازاین ببعد نگیری و قرار باشه همش عصاب خانواده منو بهم بریزی منم هردقه زنگ میزنم خانوادت میگم چ بچه ی خاله زنکی دارن و هی میرم توعصابشون

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

الان بیرونه بنظرتون که اومد بعش بگم چرا گفتی یا ن؟ خواستم یه دعوای حسابی باهاش بکنم بگم چرا رفتی اعص ...

نه اصلا نگو اینجوری جری میشه بدتر میشه 

بشین با زبون خوش باهاش صحبت کن بگو این جور مسائل باید بین خودمون تو خونه حل بشه 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً