2777
2789
عنوان

بهم خيانت كرد

925 بازدید | 42 پست

امروز گوشيش برقژ بود و خاموش كنجكاو شدم رفتم تو اسانسور روشن كردم اس ام اس دختره ازشون نميگذرم ااومد بالا عزيزما و ازين حرفا اسمشم زندگي سيو كرده اسم من تا يه ماه پيش داروندارم سيو بود تو گوشيش دختررم ميشناسم مهم به باباش ز ميزنم ميگم ابروشونو ميبرم از پيام و شمارشم عكس گرفتم تو گوشيم ديگه واقعا جدا ميشم مردي كه بخاطر يك زنه ديگه نسبت به بچه هاش سرد ميشه بره بهتره و واگذار جفتشون به اون بالاسري دستام همينطوري ميلرزن دختره فقيرم هستش الانم هرچي كار ميكنه خرج اون ميكنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔😔 از اقوامتونه؟

نه دختر فاميل صابكارشه يه ماه پيش رفتيم شمال واسشون كار كابينت بزنه دختره مارو ديد حتي ميدونه بچه داريم..فقط واگذار به بالاسري ازش نميگذرم ديشبم كلي خون بالا اورد از معده درد تا صبحم ده بار سيگار كشيد..قلبم بدجور شكسته اميدوارم اه منو اين بچه ها به زمين گرم بزنشون اميدوارم

جواب دلشکسته با خداس😔😔😔

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳