2777
2789

سلام روز زیبای پاییزیتون بخیر

من یه پسر 2 سال و سه ماهه دارم 

الان بیشتر از یک هفته س که شبا حداقل 2بار با گریه شدید از خواب میپره و به سختی آروم میشه

حتی وقتی ماپیشش میخوابیم هم ناآرومه تو خواب

دندونش نمیتونه باشه چون تازه درومده و تا جایی که من دیدیم همه دندوناش درومده

واقها کلافه و عصبی کرده مارو 

خواب شبمون کلا از بین رفته چون مثل نوزاد نیس که شیر بخوره بخوابه

پامیشه میشینه گریه میکنه و ما تلاش میکنیم آروم بشه 

خواهش مشکنم اگه تجربه ای دارین کمکم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.منم یه پسر دوسال و دو ماهه دارم

شاید خواب بد میبینه

میتونه صحبت کنه؟

اگه آره ازش بپرسین

◦•●◉✿ اونقدر آدما قبل من و تو غصه خوردن، عاشق شدن، فارغ شدن🌱                                                            اونقدر آدما قبل من و تو بردن، باختن، گذاشتن، رفتن، گم و گور شدن،🌱                                                                        اونقدر آدما قبل من و تو به گذشته‌شون فکر کردن، حسرت خوردن، بغض کردن.🌱                                                                        حالا کجان؟ رها کن رفیق ؛ رها کن بره...⁦🚶🏻‍♀️⁩⁦🚶🏻‍♀️⁩ ✿◉●•◦               شدیداً به دعا از زبانی که گناه نکردم نیاز دارم، اگه برای روبراهیِ زندگیم صلوات فرستادی الهی بزودی خدا خوشحالت کنه 

ممکن خواب میبینه یا میتونه ی مرحله رشد باشه...مام از این دردسرا داریم....بهتر نزاری تو روز بخوابه و حسابی خستش کنی پارک اینا بره شب خسته بشه بخوابه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بچه ها خواب میبینن 

دختر منم به وقتهایی تو خواب گریه میکنه همونجور که چشاش بستس گریه میکنه 

بچه ها انقدر روزا فعلایت میکنن شبا مثل بقیه خواب میبینن 

حالا ببین طول روز چیا پیش بچه میگین مثلا نکن کتک میخوری 

یا اگه فلان کنی منم فلان میکنم یا با کسی سر یه وسیله بازی دعوا میکنه یا کلیپ یا فیلم بد میبینه حتی کارتونی خلاصه که بچه ها شب خوابشونو میبینن و گریه میکنن 

وسر ابجیم چند شب پیش باند شد گریه کردن که خاله مریم داره خاله بهارو میزنه 

خب این به زبون اورد ولی دختر من اصلا نمیگه فقط گریه میکنه تا اروم شه

خدايا آن ده ,كه آن به

پسرمنم ۲ سال وسه ماهشه یه مدت اینجوری بود که فهمیدیم ترسیده انقد بهش گفتیم‌که ترس نداره دیگه خوب شد 

گلدون طبقه بالامون یه روز افتاد رو سقف حیاط خلوتمون ازاون روز بدجور ترسید چندشبم باجیغ بیدار میشد 

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
چن ماهه از شیر گرفتیش؟ دلدرد  یا نفخ نداره ؟ شاید گشنش میشه

سر 2 سالگی خودش خودشو از شیر کرفت

الان شیشه میخوره البته هنوز.شیر پاستوریزه . ووو

آخه تو طول روز خوبه 

حتی خواب ظهرشم خوبه 

سلام عزیزم.منم یه پسر دوسال و دو ماهه دارم شاید خواب بد میبینه میتونه صحبت کنه؟ اگه آره ازش بپرسی ...

متاسفانه اصلا حرف نمیزنه خود این برای من ناراحتی ایجاد کرده 

من پسرم یه مدت اززصدای بلند بوق ماشین به شدت ترسیده بود.من خودم اصلا اعتقاد نداشتم ولی یکی از آشناهام رفت پیش یه خانم مومن ایشون‌گفته بودن احتملا روی قبرا راه رفته(یه همچین چیزی) .بعد یه نشونه داده بودن که مبهوت شدم و بعدش یه دعا براش نوشتن.بعد یه مدت پسرم خوب شد.واقعا نمیدونم گذشت زمان بود یا اثر دعای ایشون 

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

شاید خواب میبینه

شاید بخاطر فصل پاییز بینیش میگیره از خواب میپره بدخواب میشه بخور سرد امتحان کن

شاید درد داره

میام اینجا میبینم مثلا 100تا لایک خوردم ولی اصلا یادم نمیاد چه سخن گهرباری گفتم