2777
2789
عنوان

خانوما تکونای بچتون

167 بازدید | 27 پست

هفته نوزدهم.تقریبا یک هفته بود ک هرشب تکوناشو موقع خاب حس میکردم ولی الان دوشبه حس نمیکنم .البته چون تو اون یک هفته درد داخل شکم هم داشتم ک دکتر گفت پارگی شکمه الان فک میکنم شاید جا بازکرده ک زیادحس نمیکنم ولی بتزم نگرانم کسب تجربه ای داره 

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته ۲۸ ام وروجک خیییلی لگد میزنه ... دعا کنین بچم سالمو قشنگو عاقبت بخیر بشه😍😍😍منم واستون همین دعا رو میکنم

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
پس مشکلی نیست؟ شما هم همش مثل من فک میکنی خدای نکرده قراره اتفاقی براش بیوفته😣

خدانکنه عزیزم توکل کن بخدا این فکرای مزاحمو دوربریز

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
نگران نباش خوابه ،معمولا روزای آخر بارداری تکونا مهمه ،وقتی خودت خوبی بچه هم خوبه نگران نباش 

❤❤.

فردا میرم انومالی کلی استرس دارم

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍
نه😢😔شاید خوردا حس نکردم نمیدونم💔

عزیزم اگه اصلا تکون نخورده ی خورده نگران کنندس زنگ بزن به اوژانس بگو و یا اگه دیابت بارداری نداری چیز شیرین بخور و به پهلوی چپ دراز بکش

نذر سوره اسرا دارم.۵تا مونده اگه کسی میتونه کمک کنه اگه خواستید بخونید لطفا بهم بگید...ممنون