2777
2789
عنوان

خانوما تکونای بچتون

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 27 پست
عزیزم اگه اصلا تکون نخورده ی خورده نگران کنندس زنگ بزن به اوژانس بگو و یا اگه دیابت بارداری نداری چی ...

دارم قندو. اصلا راهنماییم نمیکنن اخه رفتم بهداشت قلبو چک کرد خداروشکر خوب بود ولی باز میگم..

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍
تو این هفته طبیعیه گاهی حس کنی گاهی حس نکنی هفته های بالاتر باید هر ساعت تکون بخوره 

هر ساعت  دختر من چرا تکون نمیخورد پس؟

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشم نوزده هفته هنوز خیلی کم حس میشه ،یعنی تکونا ریزه و بچه ریزه زیاد حس نمیکنی ،انشالله بعد از هفت ماه میبینی شیطونیاشو میتونی به همسرتم نشون بدی ،مال من سکسکه میکرد همش باباشم دستشو میزاشت رو شکمم  کیف میکرد منم همش نگران بودم و استرس داشتم بچه اول خیلی سخته بی تجربه بودمو بعد تولدشم تا یکسال بشه همش ترس از دست دادنش داشتم الان بهترم که یکسالو نمیشه عادی تر برخورد میکنم ولی بازم حساسم ،انشالله بسلامت بغل بگیری نینیتو💋

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...
بعدشم نوزده هفته هنوز خیلی کم حس میشه ،یعنی تکونا ریزه و بچه ریزه زیاد حس نمیکنی ،انشالله بعد از هفت ...

انشالله ❤❤اره خیلی سخته نگهداریش .همش دلشوره دلواپسی مادر شدن  خیلی سخته

دارم قندو. اصلا راهنماییم نمیکنن اخه رفتم بهداشت قلبو چک کرد خداروشکر خوب بود ولی باز میگم..

اگه خوب بوده ک ترسی نداره دیگه اصلا فکر بد نکن

نذر سوره اسرا دارم.۵تا مونده اگه کسی میتونه کمک کنه اگه خواستید بخونید لطفا بهم بگید...ممنون
❤❤. فردا میرم انومالی کلی استرس دارم

انشالله که خوبه ،میبینش یکم استرست کمتر میشه ،به چیزای خوب فکر کن و قرآن بخون برا سلامتی خودتو بچت انشالله خدا بچه سالم و صالحی نصیبت کنه ،به تکوناش توجه نکن حساسیت بیجا بخرج نده منم زیاد استرس کشیدم ولی بی مورد بود ،البته طبیعیه هورمونام هم بهم میریزن و اینقدر آدم چیزای مختلف میشنوه میترسه ،ولی توکلت بخدا باشه ،تو هفته بیست خیلی کوچیکه طبیعیه که حس نکنی زیاد 

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...
انشالله که خوبه ،میبینش یکم استرست کمتر میشه ،به چیزای خوب فکر کن و قرآن بخون برا سلامتی خودتو بچت ا ...

مرسی عزیزم واسه دعای قشنگتوراهنماییت❤😚😚😚😚😚😚😚😚

تو هفته هاي پايين يه روز تكون. ميخوره سه روز نه منكه اينجوري بودم

من تو بارداری خیلی حساسم شدم همش کار خونه انمام  میدم😶