2777
2789

سلام بچه ها 

من از صبحم تاپیک گذاشتم 

پریودم نیومده و استرس دارم

۱۴ روز از خوردن قرص اورژانسی من میگذره 

بعد خوردن قرص اورژانسی چه مدت بعد پریود میشی ؟

الان تقریبا موعد پریودمه نشدم ولی و بی بی هم‌گذاشتم منفیه ولی سرچ کردم بی بی چک ی هفته بعد تاخیر پریود بهتر جواب میده ب نظرتون آز خون نتیجه رو مشخص میکنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ده دوازده روز بعدش میشم

وای من استرس دارم ،ی چیز هم بگم بعد روش اورزانسی دو روز بعدش بعد رابط فقط دو تا قرص اچ دی خوردم رابط هایی ک داشتم همه کم بودن و اصلا هم عذر میخوام منی داحل واژن نشده 

نگران نباش عزیزم ب خاطر اورژانسی هورمونای بدنتون بهم ریخته دیرتر پریود میشین استرس خودش عقب میندازه

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
البته این قرصا خیلی بدن کلا سیستم بدنو بهم میریزن شایدم پریود بشی ولی،خب چون خیلی استرس داری برو ازم ...

آره باید یه فکری بکنم 😣فقط دو سه بار رابط انجام دادم اونم بدون ریختن ببخشید منی 😣😣

خدا کنه خدا کنه 

الهی؛ اگه رابطتون محافظت نشده بود آزمایش بده خیالت راحت بشه

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱