2777
2789
عنوان

برای همه زنان سرزمینم

| مشاهده متن کامل بحث + 3319 بازدید | 373 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام جانم

میگم من گفتم سقط داشتم بعدقبل سقط نزدیک پریودم سینه هام دردناک میشد ،ولی بعد سقط نه 

به جز ماه پیش که یه سینم بالاش درد میکرد،که بعد من میخوابیدم فقط در حالت خوابیده یکم بالای سینم دست میزنم یه چیزی  خیلی کوچک تر از لوبیاعه 

بعد رفتم پایگاه سلامت ایستاده به سینم دست زد ،گفت چیزی نیست ،هر چی گفتم میخوابم هست ،گفت نه اگه چیز ی بود خوابیده هم مشخص بودش 

چکار کنم یعنی باز هم برم پایگاه سلامت ؟

میگم من گفتم سقط داشتم بعدقبل سقط نزدیک پریودم سینه هام دردناک میشد ،ولی بعد سقط نه  به جز ماه ...

اگه هنوزم هست و حسش میکنی حتما یه ماموگرافی بشو

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  
فقط میخوابم حسش میکنم خیلیی کوچک و یکم نرم  دوتا بنده انگشت بالای نوک سینه  آخه من 23سال ...

خب پس چون سنی نداری مامو نرو،،یه کاری کن چک کن ببین اگه کاملا گرد و منظمه پس هیچ مورد خاصی نداره

خب پس چون سنی نداری مامو نرو،،یه کاری کن چک کن ببین اگه کاملا گرد و منظمه پس هیچ مورد خاصی نداره

نمیدونم وقتی میخوابم دست میزنم عین بیضی هم میشه یا گرده یه موقع 

امروز رفتم دکتر زنان اونم خوابیدم گفت چیزی نیست غده ی شیر دهیه

نمیدونم وقتی میخوابم دست میزنم عین بیضی هم میشه یا گرده یه موقع  امروز رفتم دکتر زنان اونم خوا ...

عزیز دلم وقتی بیضی یا گرده،پس اصلا مهم نیست،،خیالت راحت،،،میگم دیگه به این چیزا اهمیت نده،،زندگی کن دختر

سلام ببخشید  من هربار مزاحم شما میشم ،خدا بهتون اجر بده  میگم من الان آزمایش خون مامانم ...

گلبول سفیدش پایینه،،بگو.دوباره تکرار کنه یه cbc بده گلم