2777
2789
عنوان

برای همه زنان سرزمینم

| مشاهده متن کامل بحث + 3319 بازدید | 373 پست
پشت لثش ورم داره

سلام عزیزم

لثه دخترت کاملا عفونی شده

اصلا نگران نباش

شربت آموکسی سیلین هر شش ساعت بهش بده

شربت استامینوفن هم هر هشت ساعت بده

غفونت زیاده،قرص مترونیدازول250 رو نصف کن و توی ماست هر دوازده ساعت بده

خب فردا خوب میشه

بعد از هر وعده غذا مسواک بزن و حتما دهانشویه استفاده کنه

غرغره اب نمک فراموش نشه

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  
سلام عزیزم خوبی ببخشید تو یکی از تاپیک هایی که شرکت کرده بودی راجب دندان و عفونت لثه بود به یکی کمک ...

عزیزم دقیق اجرا کن و نگران نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دکتر عزیز لثه دخترم بدجور شده دوماه میشه اینجوره دارو مصرف کرد کمی بهتر شد اما خوب نشد الان ...

عزیزم شربت آموکسی سیلین هر شش ساعت

شربت استامینوفن هر ۱۲ ساعت بهش بده

غرغره اب نمک و مسواک فراموش نشه

و حتما ببرش دندون پزشک البته بعد از تموم شدن داروهاش

نگران نباش

عزیزم شربت آموکسی سیلین هر شش ساعت شربت استامینوفن هر ۱۲ ساعت بهش بده غرغره اب نمک و مسواک فراموش ...

ممنون که جواب دادید🌹

دیروز بردم دکتر 

فقط گفت آموکسی سیلین بدم

الان لثه اش بدتر هم شده

خدا کنه زود خوب بشه

ممنون که جواب دادید🌹 دیروز بردم دکتر  فقط گفت آموکسی سیلین بدم الان لثه اش بدتر هم شده خدا ...

استامینوفن هم بده

خوب میشه نگران نباش

سلام خانم دکتر ، ببخشید مزاحم شدم ،حقیقتش لثه پسرم چند روز پیش یکم قرمز شده بود ،فکرکردم شاید زخم شده، الان که نگاه کردم دیدم یکم متورم شده و انگار رگ خونی داخلشه😔 و میگه درد هم نداره .میشه عکسشو براتون بفرستم ببینید چیه ؟هیچوقت سابقه نداشته اینطوری بشه؟چکار کنم خانم دکتر ..نکنه مشکل جدی باشه؟😭الهی هرچی از خدا میخواید بهتون بده ممنون میشم کمکم کنید🙏

سلام خانم دکتر ، ببخشید مزاحم شدم ،حقیقتش لثه پسرم چند روز پیش یکم قرمز شده بود ،فکرکردم شاید زخم شد ...

سلام عزیزم،،عکسشو بفرست

سلام عزبزم شما الان نیستید من سوال دارم

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید